user Margarethe | Hace un año

BielPerò pactar amb els que defensen el terrorisme del GAL (PP-PSOE), això no és intolerable ni pervers?

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

MargaretheMe encanta la ignorancia con la que opinas, Margarita.

user Margarethe | Hace un año

BielJa veig que confirma la seva curtor: ETA fa 10 anys que ha desaparegut i el actuals diputats de Bildu sempre han estat contra la violència, sempre. Així que o és curt vostè o tracta de curts els altres. Deixi ja de manipular amb temes tan delicats.

user Biel | Hace un año

@Margarethe, dir que la gent a la que no li agrada que el PSOE hagi pactat amb terroristes, són curt és innaceptable, pervers i intolerable. Precisament, que tapem amb terra aquesta vergonya del PSOE estatal, és lo que li agraderia al propi PSOE... però no es preocupin que la gent, hora de votar, ho tindrà ben en compte i s'enrecordarà mooooolt de temps. Governar gràcies a pactes amb terroristas és imperdonable, ho faci qui ho faci, també l'esquerra.

user jmp | Hace un año

La Sra. Armengol anunció a bombo y platillo la gratuidad de las escoletas de 2 a 3 años. Se mosqueó cuando el Consell de Ibiza anunció la gratuidad desde lo 0 años y ahora resulta que esa gratuidad no abarca ni la escola matinera, ni el comedor ni nada después de la comida. Fum, fum i mes fum com sempre

user maca | Hace un año

Ya salió la letra pequeña, no era toda la educación, se queda en 4 horas. Lo podían haber dicho desde el principio.

user Joan Antoni | Hace un año

No tenen vergonya, tot això està molt bé i és molt electoralista. Però que els hi demanin als titulars de la xarxa complementaria si els hi basten aquests diners… Per altra banda, a costa de què? De llevar recursos a l’educació obligatòria? No seria millor primer arreglar o donar recursos al Segon cicle d’infantil, primària i secundària que van molt justs de personal?

user Margarethe | Hace un año

Aquesta és la diferència entre el PP-VOX i l'esquerra: mentre uns s'ho gastaven en PalmaArenas i Palaus de Congressos inútils, els altres ajuden les famílies amb pocs recursos o vulnerables. I encara n'hi ha que voten a la dreta per si Bildu o Venezuela o Puigdemont. S'ha de ser ben curt

user Pop | Hace un año

Cubren 4 horas, en las escoletes públicas y las de la red complementaria. Entonces, la gratuidad de las escoletas de 2-3 años NO es tal. Es más bien una bonificación. Discriminando a las privadas, que por unos motivos u otros no pueden llegar a acceder a la red complementaria.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un año

loganNo estoy de acuerdo, primero debe subvencionar lo publico y despues, si sobra algo lo privado. Quien quiera ir a un colegio o escoleta privada que se lo pague de su bolsillo.