user diego | Hace más de 8 años

Joer que cansino este tema de la guerra civil...1939 señores...estamos en el 2016....cono en la guerra de secesion americana hermanos contra hermanos..por favor cerrem9s capitulo ya.

user Pygmaleon | Hace más de 8 años

Molts dels nets dels seus predis falangistes de Falange Espanyola de "MALLORCA" estan posant negatius. si si poasu posau...VERGONYOS...De cade vegade hu veig mes clar.

user a los torpes | Hace más de 8 años

que pensáis que solo los rojos fascistas son buena gente? no hay peor ciego que el que no quiere ver

user en paparra | Hace más de 8 años

Aqui els que varen fer un cop d'estat varen ser els fatxes. I després se lis omple la boca de "democracia" ...

user Maria | Hace más de 8 años

Pygmaleon, vostè pensa i te criteri i a casa seva, malgrat ser franquistes, no li rentaren el cervell, però a alguns els deien que havien d'odiar als d' esquerres, enlloc de cantar-los cançons de bressol.

user Pygmaleon | Hace más de 8 años

A molt de nets des falangistes que varen fe això votau amb negatiu, ancara no se si per cobardia-dolentia o vengonya. pensau que vos amb podrie dona amb una cuera , i puc afegi també seguen net per descracia de falangiste i no quansevol falangiste, pero la diferençia de tenirlos i reconeixa lo que mai habia de haber passat, per part dels grups de practica el terror anan a las cases mallorquines a dursen gent inocent-indefensa amb fills, con metges-mestres de tots els oficis incluit capellans-monjos qualcum militar, Gracies als para-militars de le falange espanyola "MALLORQUINA". Documentauvos i xerrau amb cause si hi nia.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

antirojo, au ninet que tal si vas a reçar a la tomba del mamarratxo general nanet i d'un sol ou, i li contes les teves obsesions malaltisses. Ho dic perque per molt que escriguis el final d'un cop d'estat i la instauració d'una dictadura el teu idol no tornarà. Et conve anar a veure on es, perque de cada dia en qudau menys de desberetats des cervell amics de cops d'Etat i dictadures. Gracies a Deu que sou cuatre i es cabo.

user Pygmaleon | Hace más de 8 años

Que quedi clar a Mallorca els que varen fe tots els asesiinats selectius i tortures varen aser els de le falange espayola de Mallorca, molts de oficial-suboficials del ejercit no hu vegen amb bon hui el descontrol y permisividad dels paramilitars de la falange mallorquine, acampant al seu aire amb total impunitat i sembran terror a vegades simplement per enveges, posa amb dubte les seves fachories tenies las de perde, normalment eres enviat a primera linia del front si eres oficial i si eres suboficial per traidor tamcat o fusilat.

user Zenon | Hace más de 8 años

Hay que recordar la HISTORIA, pues todos debemos seguir mirando hacia delante pero solo entenderemos nuestro presente mirando hacia atras.

user Un apunte para reflexionar | Hace más de 8 años

El suegro de una hermana de mi madre era herrero. En casa de mi tía tienen colgado en la pared un diploma que el régimen franquista concedió al suegro por ayudar a la construcción de armas para la Cruzada Nacional. Posiblemente este hombre no se había metido nunca en política. ¿Qué hubiese ocurrido si se hubiera negado a colaborar con los rebeldes? Que no le hubieran dado ningún diploma (que es lo de menos), lo hubieran metido en la cárcel o posiblemente fusilado. Esto fue en Mallorca, donde triunfó la sublevación.