user Lectora | Hace un año

Qualsevol diria, veient tota la moguda que han organitzat el PP i la resta de les dretes, que quan varen governar Cañelles, Matas i Bauzá, s'estriava al millor opositor i que ningú entrava al Govern per enxuf. Però tots els que coneixem el món de la Funció Pública, sabem que quan governava el PP opositar era tudar el temps i els doblers, perque totes les places estaven ja donades als seus amics, fills dels amics i afiliats, abans de convocar-se els exàmens. I fins i tot, quan se transferiren competències estatals a les autonomies, acceptaren les competències però no varen voler als funcionaris fitxos i que se transferien amb les competències, per salvar la plaça als seus interins. I en una altra ocasió, per una remodelació d'organismes, varen llevar l'estatus d'uns funcionaris de carrera i els convertiren en contractats laborals, mentres feien funcionaris, sense opositar o amb oposicions-tongo, a gent posada a dit per ells. Però per recordar-los les veritats, ahir un me va dir a mi amoral, defensora de corruptes i corrupta. I per a jo, si aquest senyor del PSOEsi vertaderament ha enxufat a les seva fillah se li han de demanar responsabilitats. Però també crec que tots els que interpreten tota aquesta comèdia, fent-se els escandirzats, quan ells en estan fins a les celles d'aquest tipus de corrupteles, i també d'altre tipus, ofereixen un espectacle grotesc. Perque que ara facin veure que el que ha passat insulta la seva innocència, és en realitat un insult a la intel.ligència dels ciutadans. Però clar, la corrupta i amoral som jo, que no faig altra cosa que advertir com ho veim la gent normal, que per "opinar" no cobram ni amb doblers, ni amb càrrecs, ni amb llocs de feina, ni amb res. I només estic demostrant el menyspreu cap a una gent que lluita per unes cadires i per col.locar al seu "clan", però que l'importen un cogombre els problemes de la bona gent que és la que treu endavant la Comunitat i l'Estat-Nació.h Zero per tots els corruptes i zero pels anti-democràtics que no saben intercanviar opinions, ni tampoc respectar als altres i que s'els veu que la ràbia als que no van per les seves .els surt per les orelles.

Ya les vale Ya les vale | Hace un año

De Neus Truyol ¿Se sabe algo en Mes?

user PiMP | Hace un año

Satisfets de que ? De pegar un tir al Govern ? De fer pinya amb el PP i Vox ? De fer creure que hi ha hagut corrupció ?

user Transparente | Hace un año

Estos de Més, como Jarabo, deciden cuando un asunto está resuelto, pero finalmente lo decidiremos nosotros, que no se preocupen. ¿No tenía la Consellera de Salut, pareja de Er Juli, conocimiento de estas actuaciones? ¿Y la Presidenta? Por no hablar de que Anticorrupción no pilla ni una, le pasan por todos lados y ni se enteran. Creo que empiezan a perseguir un caso y los despistan con todos los demás y uno así no se puede concentrar. Me suena que si Més no gobierna con los colocadores de hijos, suelen ser más exigentes, o sea, con el PP, en cambio son muy buenas personas con sus socios y dan por zanjada una chapuza enorme con la dimisión de la pareja de la Consellera. Están fatal. Les falta coherencia, como a casi todos, que tampoco se crean muy especiales. Esta mañana Hila defendía a Truyol. Creo que juegan al cambio de cromos. Es muy noble y hoy por tí y mañana por mí. Qué majos!!!! Caso Er Juli por caso Truyol.

user Mr. potato | Hace un año

Go Catalunya, independentistas miserables

user Mr. potato | Hace un año

MaiMes partido anarquista al mismo nivel que batasuna, bildu... Mallorca is not Catalonia

user Mr. potato | Hace un año

Prison break MaiMes

user Mr. potato | Hace un año

Jajaja y lo dicen los más falsos del pacte. MaiMes

user MaximusESP | Hace un año

bbff y sonrie asi como esta palma ? esto es lo que les da alegria a estos sucios de mes? y la truyols para cuando?¿

Luís Salom S. PO Xes | Hace un año

Vaya risa, ni no tienen remordimientos estos. Que pasa con la bandera de Santa María? Por ahora no pienso ir a ese pueblo para nada, ni comprar nada de allí, ni restaurantes, ni vinos. Estos mismos de la bandera son los del catalâ, los que margan la vida a nuestros hijos. MAI MES !