user Oliver Oliver | Hace un año

Y’a empieza el circo !!!!! Limpieza por favor y al trabajo ,no importa el partido ! Ahí bloquean todo…… Tomar ejemplo de Calvia : Siempre Soluciones.

Som i serem Siset | Hace un año

El PP posa denúncies per crear opinió pública de que tots són tan corrupptes com ells. La realitat és que a la presó hi ha més peperos que de cap altre partit a tot Europa.

user galveston | Hace un año

cuando gobiernan perroflautas es lo que pasa......

Cock&Roi Cock&Roi | Hace un año

La buena noticia es que la interventora hizo su trabajo. Bien por ella.

user mixeta | Hace un año

I quina Administració de dreta, centre, esquerra, nacionalista i tota sa tribu no ha fet o almenys ha intentat fer un fraccionament de contracte ... ja està bé de hipocresia. Tots ho heu fet.

user TEMIS | Hace un año

Lo que passa a aquest ajuntament és de vergonya. Ara denuncien ?? I han oblidat tot el que va passar i greu (VORAMAR) amb el seu consentiment? I ara surten amb aquestes? I mira per on ara sortirà perjudicat un que era dels seus, que va passar al PI que havia pactat amb el PSIB i ara han pactat amb el PP, tot perquè certa senyora no vol perdre sa cadira? I han posat de regidor d'urbanisme el residuo d'un partit que està en via d'extinció i que casualment és abogat i du casos d'urbanisme ?? De veritat que amb a

user Gambius | Hace un año

Que rémora,,,,

user magdaleno | Hace un año

Aquesta foto pareix de la família Adams. aquests es deuen queixar perque no han pogut trincar tant com els altres (encara) quina frissor... això de polítics partits etc sha dacabar ja. gestories i gent qualificada amb un sou normal i exàmens/oposicions per accedir a la feina.

user Lectora | Hace un año

Mentres sigui veritat, no hi harà res a dir. Però com que estam cansats i cansades, de veure com aquesta gent del PP se dedica a denunciar en fals, per assolir l'efecte del "calúmnia, que algo queda" fent d'unes personss que tenien un futur brillant, uns cadàvets polítics i també per crear mala.fama al partit al que pertanyen, no se cansen de denunciar en fals, perque malgrat llavors les víctimes demostri la seva innocència, la imatge ja ha quedat deteriorada per sempre. I jo me deman perque si el PP és tan sensible devant de la corrupció, que no s'atura de denuncia casos que no existeixen, com així també no té cura del que fan molts de polítics del seu partit i sobre tot dels seus càrrecs, que no sé quants de rècords Guiness ténen, acumulant mangarrufes multimil.lionàries de doblers públics. I als del PI, ja els val de fer paperots pels ajuntaments dels pobles, destrossant la seva reputació per una trista cadireta de no res , que només beneficia a un o dos i que per aquests fets tan bruts ja no els vota ni en Maneta, enlloc de treballar per tenir un partit regionalista de centre dreta com cal, a l'estil del del senyor Miguel Angel Revilla de Cantàbria però a la Balear, que fes coses de profit per la nostra gent i per la nostra terra. I jo només veig, que tota la gent interessant i amb carisma acaben per fugir-los i que esperin, si no és queb s'auto- corregeixen i sgafen un altre camí.

user SaylorMoon | Hace un año

vaya panda de politicos que hay en andratx..y lo que no se sabe de otros lados..buagg