Di Giorgio Di Giorgio | Hace un año

Estas cosas pasan cada día, hay quien roba, quien quiere pertenecer a una banda callejera, mil cosas. Hoy solo hace falta tener ganas de agredir, de demostrar lo valiente y fuerte que eres… la violencia se aprende y en eso, somos unos fenómenos, en cuanto a educación, en un término amplio, se ha perdido. La noticia no creo que guste a nadie, pero a los que se han comprado un piso de lujo en la zona, mucho menos.

Malone Stockton Malone Stockton | Hace un año

LectoraSi nadie ha dicho que no puedas opinar,no te hagas la víctima mujer,que no es para tanto,no hace falta que llores porque te llevan la contraria. Vés como sois vosotros,los "progres" los que no queréis que los demás opinen? Insultos,faltáis a todos los que no opinan como vosotros,no queréis otras opiniones,todo os molesta,ofendiditos (ofendiditos y ofendidites). Y te lo vuelvo a decir,más te vale despertar y pronto de tu mundo de fantasía,florecitas estrellitas y demás,porque no se parece en nada a la realidad,y el golpe ( en no mucho) será duro

user Lectora | Hace un año

Ara resulta que dir "extrema dreta" i "ultra dreta" a la extrema i a la ultra dreta és insultar a aquestes formacions. Els poden dir-nos de tot, tret de guapos i guapes, però noltros no podem ni tan sols definir la seva línia ideològica, sense ells fer-se les victimes d'insults i d'agressions verbals. I jo no he dit que aquests sociòpata sigui de cap partit de dretes. Jo només he dejectat l'oportunisme d'alguns politics i pseudo-polítics infiltrats aquí dins, que aprofiten la crònica negra i tots els delictes i crims, per fer propaganda del seu partit, assegurant que amb ells governant no hi hauria delinquents, ni lladres, ni assassins, ni violadors, ni jihadistes, quan tots sabem que ells son incapaços d'arreglar aquest problema, ni tampoc d'altres més petits. I totes aquestes protestes contra la meva persona, radiquen en que aquesta gent. que vol ser la única que escriu per aquí, se posen com a fieres quan veuen que qualcú que no és dels seus també opina. Però mentres ells també se fiquin per tot, fins i tot a perfils antagònics de les xarxes socials i que també m'acceptin els comentaris a aquest diari, i que m'el venguin a les papereries, continuaré escrivint i expressant els meus pensaments i sentiments. I si no els agrada el que dic, que facin el que faig jo amb els comentaris que consider més radicals: No els mirar ni els puntuo i pas de llarg. I ja no pens replicar a ningú mes, perque ara començaran ells escupir la seva ràbia i a dir coses lletges, però clar! Ells mai insulten i son encantadors i hem d'acceptar tot el que amollen com a cert.

Malone Stockton Malone Stockton | Hace un año

LectoraPara no insultar has llamado ultra derecha a todos los que no son afines a tus amados "progresistas" de izquierdas. Veo que vives en los mundos de Yupi,te conviene despertar pronto.

user Lectora | Hace un año

@YA ES LA HORA. I quê ténen que veure el batle de Palma i el seu equip, o el Consell Insular o el Govern Balear en que per aquí estigui plè de psicòpates que han decidit pel seu compte, acabar amb la meitat de la població de Mallorca per les braves? O que hi ha gent que ha perdut el sentit de la realitat, que se pensa que la vida és un video-joc, o una pel.lìcula, o que ha anat a qualque lloc dolent a on li han inculcar l"odi per l'odi i que matar a gent de classe treballadora és lícit? I en hi ha massa,8 que s'aprofiten d'aquests fets per fer propaganda per la ultra dreta, sense cap tipus de sensibilitat i també sense pensar, que darrerament la justícia és tan injusta, precisament perque el PP va col.locar uns jutges afins a les dretes per tots els tribunals, que son precisament els que estrien als jutges d'altres tribunals. I que aquests son els que deixen lliures a la gent que ha comès delictes greus, mentres que fan empresonar i imposen penes importants a persones innocents, només perque no els agrada la seva ideologia política pel mptiu de que no és precisament la seva. I "la gente de bien", som els que treballam, pagam impostos i mantenim i aguantam a tota aquesta colla de xarlatans disruptius que s'han ficat dins de la política per cobrar molts de doblers sense fer res i per desestabilitzar a la societat i a les institucions, no els que canten el Cara al Sol i que piten quan cantam La Balanguera, que és l'himne de Mallorca.. I ara ja podeu tornar a dir això que deis quan no vos agrada el discúrs que escoltau de noltros: Que insultam, quan la veritat és aquí que jo no he dit ni una sola paraula ofensiva ni malsonant, i que només n'he limitat a dir la veritat sobre la imatge paupèrrima que dónen aquests comentaris tan populistes com falsos i interessats.

user Cuqui | Hace un año

A mí me cuesta creer que lo apuñalara sin conocerlo, ni sin motivo alguno.. Raro, raro, raro....

Decadencia Decadencia | Hace un año

En qué pocilga se ha convertido Mallorca. Lo estamos perdiendo todo. Que vergüenza!

nomecreonada nomecreonada | Hace un año

Y lo volverán a dejar libre hasta que mate a alguien. Estas son las leyes que nos han dejado PPSOE. Si queremos cambiar algo solo que da VOX.

user YA ES LA HORA | Hace un año

Avisen cuando decidan levantarse de sus sofás e ir a Cort a RECLAMAR lo que LA GENTE DE BIEN que vivimos en Mallorca MERECEMOS. Ahí estaré.

user Lucas | Hace un año

Libertad con cargos y ya si un caso cuando mate a alguien (o le robe un Rolex a un juez) ya entrará en prisión.