Wilko Schutzendorf Wilko Schutzendorf | Hace un año

Pagar 10 millones por Muriqi hubiese sido un disparate. Apenas metió 5 goles.

Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

Enhorabona directiva. En Muriqi ja es del Brujas, per 10'5 millons. Ni negociar saben. Ara en pagaran 10 per 3 reserves

user magdaleno | Hace un año

Lo bo de que vengui en Seferovic és que d´aquí a un any serà un crack. lo trist és que l´any que ve no seguirà aquí. som una màquina de reciclatge de fa molts d´anys. els jugadors i representants haurien de pagar per venir a jugar aquí.

user Padre | Hace un año

Enhorabuena al ESTAFF del RCD MALLORCA, la habéis pifiado, el mejor y contrastado delantero para el club desperdiciado por por RUINES Y CARROÑEROS, a segunda de cabeza, os podéis comer los corruptos abonos!!!

user guardin1953 | Hace un año

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaQue lo dices por el anterior entrenador barralet

user Futbolero | Hace un año

Hay un delantero de tercera división que el año pasado marcó 37 goles=Creo que sería bien económico por unos 60 mil euros es del Mallorca....Vaya tela...Con no querer gastar por jugadores que te den un mínimo de garantías y eso que Andy aseguró que el Mallorca en 3 o 4 años aspirará a estar entre los 10 primeros....

user Jo som mallorqui mallorqui mallorqui | Hace un año

Trobar un davanter de garanties costa. No será facil i el Mallorca com molts d´equips desitgen trobar un davante que te marqui 20 o 30 gols per temporada. Ojala el Mallorca trobi aquest davanter. Visca el Mallorca

user Juan Simonet | Hace un año

Esteim obsesionats en trobar un 9 desesperadament.Es vera q es molt important pero es necesari tenir una bona mitja q passi balons entre líneas; trepitgin área i donin bons centros i el davanter mes ximple podría fer gol.O es q Amat al getafe o Angel no feien gols.Molts en feien pq hi havia una bona mitja.Jo no soc entrenador pero la nostra mitja no arriba a l.area ni la trepitja ni cullen els rechaces.I AIXO es primordial a primera divisio.de totes maneres esperem el maná es a dir aquest davanter q marqui molts de gols.

Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

guardin1953El Glorioso? El Alaves? Cuando me rei del Alaves?

user Gadellot | Hace un año

Es millor fer un esforç econòmic per dur un jugador que rendesqui, que tudar-lo en un grapat de jugadors que no milloren el que hi ha i no son ni titulars.