user Alícia | Hace un año

Qui va vendre l'empresa pública Endesa a l'estat italià? El PP d'Aznar. Varen preferir vendre'l a una empresa estrangera abans que a una catalana (GasNatural) I presumeixen de patriotes. Per això ara l'energia va tan cara. Per què als consells d'administració d'Iberdrola, Naturgy, Endesa, etc. està ple d'ex-ministres del PP-PSOE? És una estafa escandalosa. Això és el PP: privatitzar les empreses públiques als seus amiguets i fer públiques les ruïnes de l'empresa privada: bancs, Castor, radials de Madrid, etc.

cowcake23 cowcake23 | Hace un año

Esta empresa no es una ONG, en diez años querra recuperar la inversion y el resto buscar beneficio, pronto habrá subida del recibo alegando cualquier causa ...pero la calidad del agua seguira siendo inbebible.

user CMassana | Hace un año

LectoraEstamos totalmente en las antípodas. Evidentemente usted o no ha trabajado nunca, o es funcionaria, o simplemente ha trabajado en alguna empresa de algún pirata! 1. El sector público se mantiene gracias al sector privado. Lo mínimo es respeto y dar las gracias. 2. Los trabajadores son trabajadores. Los hay mejores y los hay peores. Evidentemente en la privada se exige mucho más, porque los clientes exigen por lo que pagan. El que no rinde, está fuera. Algo totalmente lógico. En la pública, todos sabemos como funciona . Hay mucha gente responsable, pero por desgracia esa minoría, de aprovechados, lo fastidian todo. 3. Doy por hecho, por lo que dice que si usted tuviera una empresa, carecería de escrúpulos, y se aprovecharía de todos! Denos gracias que no ha podido ser así. Para su información, somos muchos los que nos arriesgamos y tenemos una ética y unos valores. Y somos la mayoría. El 90% del sector privado somos pymes. Deje de hablar de grandes empresas. Pregúntese porque los sueldos no suben en el sector privado. Pues pirque nos roban a base de impuestos para pagar nóminas totalmente fuera de lugar en lo público. Cuídese. De nada sirve que sigamos hablando. Pero recuerde. Usted tendrá una pensión, educación para sus hijos, calles con la,, y hospitales gracias a empresarios y trabajadores como yo, que estamos esclavizados para que alguien como usted tan lejos de la realidad, se permita opinar así de nosotros.

MarBosch MarBosch | Hace un año

A Llucmajor s'ha seguit l'estratègia "normal" del PP: 1r- Deixes d'invertir en un servei públic. 2n- Els usuaris es queixen, lògic, que el servei va malament (manca actualitzar, personal, ...) 3r- Suggereixen que el servei funcionaria millor si fos privatitzat. 4t- Privatitzen el servei que serà adjudicat a alguna gran empresa, que a la vegada segurament ho subcontractarà... i de ben segur que el servei tampoc no millora gaire, un poquet sí que han de disimular. I què han aconseguit: a) Tendran gent fent feina per sous de misèria, quan abans, en el públic, els sous eren decents. b) Aquesta diferència de sous anirà a beneficis empresarials. c) Si del cas fos necesari fer inversions ja us dic que segur hi haurà alguna clàusula que al final farà que sigui l'organisme contractant, en aquest cas l'ajuntament, qui pagarà la despesa. d) Si el PP hi és enmig la cosa pot acabar fàcilment amb corrupció (els fets "canten") que es destaparà al cap d'anys... I qui no ho vegi li recomanaria recordar que Llucmajor ja tengué l'aigua privatitzada i veure com acabà la cosa... Els serveis BÀSICS hauria d'estar prohibit que poguessin privatitzar-se per LLEI

Pepe alejandro rodriguez diaz | Hace un año

Uhhhh… yo lo miraría eh..

user Lectora | Hace un año

@C.Massana. Que les empreses privades gestionin millor els serveis públics, o que surtin més barates al Erari, és una fal.làcia de magnituts astronòmiques. En primer lloc, hem de pensar que les empreses privades cerquen tenir beneficis, fet que és absolutanent legal i llegítim si ho fan amb activitats privades i son honrats amb els seus clients i proveïdors. Però que si s'apoderen dels serveis de conselleries, ministeris, empreses públiqued i resta d'institucions estatals, autonòmiques i locals. no els queda altre remei per tenir beneficis, que retallar els sous dels seus treballadors, eines i materials per fer la feina i hores de servei. I no és vetitat, que els treballadors públics treballin pitjor que els de les empreses privades. I no ho és, per la senzilla raó de que les empreses privades no solen formar als seus treballadors, els canvien amb molta frequència i perque debut a que és un personal mal pagat , mal tractat i desmotivat, no posen l'interes en la feina que hi posa un treballador públic, funcionari o de qualsevol altre règim administratiu, que sap que la seva feina té nom i cognoms pel que haurà de respondre si no la fa bé i que el seu empleo és com a mínim digne i que li permet viure viure del seu sou, motiu pel qual li mereix la pena salvar-lo fent bé la seva feina i cumplint amb la seva obligació.. I li puc garantir que els serveis públics gestionats per empreses privades, a sobre de ser la majoria un vertader desastre, costen com sis o set vegades el que costa un servei públic, incloses les nòmines dels treballadors i la seva seguretat social, més tot el material, més el manteniment i reposició de les màquines i dels vehicles, si s'utilitzen aquests. En quant sl que diu de que està fart de sentir psrlar dels drets humans, crec que hauria de meditar sobre la barbaritat que ha dit, perque pens que quan ho ha escrit no era conscient del mal efecte que provocaven aquestes paraules. I un bon empresari ha de ser intel.ligent, creatiu, generôs, original i no tenir l'instint de vampiritzar el que és de tots els ciutadans. Que prenguin exemple d'Elon Mask,o de Ridchard Branso, o d'en Bill Gates, entre altres grans empresaris que han triomfat. I que no se dediquin a manyuclar i a destrossar el que no és seu, per fer doblers fàcils Bones tardes.

user perrymason | Hace un año

Ni pelotazo ni leches!! Está claro que algunos no han leído que el contrato es para dar agua a toda la población de Llucmajor durante nada menos que 20 años!! Y obviamente la mayoría no sabe lo caro y complejo que es conseguir que durante las 24h del día 365 días al año haya agua en los grifos de todas las viviendas del término municipal más extenso de baleares. Y obviamente mucha gente no sabe que este contrato lleva años gestándose y que se han presentado un montón de empresas al contrato. Para los que dicen que estos servicios deberían gestionarlos los ayuntamientos....¿creen que los ayuntamientos son capaces? ¿que tienen el personal? ¿que se preocuparían de las fugas y pérdidas de rendimiento? Naaaaaa

Angelcaído Lluís Pardo | Hace un año

CMassanaLa dreta presumint d'exemple de gestió de l'empresa privada? Els bancs, per exemple? El projecte Castor d'en Florentino? Les radials de Madrid? Idò tots aquests desastres de l'empresa privada, no els han pagat els seus responsables, sinó els ciutadans amb els nostres imposts. Els pobres subvencionant els luxes dels rics! Quina vergonya En realitat: especuladors, estafadors, vividors... amb el pressupost de l'Estat. I el PP seguint la seva tradició de robar-nos els doblers, ara amb la Cospedal o la Presidenta de Madrid i família

user tom meu | Hace un año

CMassanaDonde se subcontrata empresas privadas se despilfarra dinero público y el servicio es patético. Pasa en casi todo. Por qué? Pues porque luego la mayor parte de las veces si el servicio es malo ningún político se va a atrever a llevarlos a los tribunales. Y esto lo saben las empresas adjudicatarias. Te han vendido, pero bien, las "bondades" de las grandes empresas privadas, y la realidad es muy distinta.

user tom meu | Hace un año

Menudo PELOTAZO.