user Tolito49 | Hace un año

Vaya novedad, como cada año... en Segunda Beeee

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

AntoniAntoniooooo veig que ses matemàtiques no són lo teu, ni ses matemàtiques ni es futbol. Crec que el Mallorca ha estat 5 jornades de 38 amb descens. Això no és un 90%, ni si acosta.

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

AntoniAntonioooo que ets de falç, si per és desembre pegaves bots d'alegria perquè anaven primers jajaja. Si que t'ha durat anar a s'Iglesia. 8 dies sense sabré res de tu. Bueno un any més a segona Beeee, jajaja que ets de divertit

user Lluis | Hace un año

Así pues tendremos a los dos equipos de Ciutat en Primera !!!!

user Antoni | Hace un año

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaUep campeón! Ja t'has anat a fer la foto amb sa copa de sa champions? Ah no que era de sa Lliga? Ah no, que era de sa Copa del Rey? Tampoc? Que era sa copa Europa League? Tampoc? Uff, sería s'intercontinental? Tampoc? Vaja, tot un equipasso com el Mallorca i no ha guanyat cap d'aquestes copes enguany? Tenía entes que varen fer una festa enorme! Ahh que era perque el Granada no havia guanyat i el Mallorca no baixava a 2A!!! Es pardals.. Almenys jo no tenía cap ilusió ni una que el Baleares jugás els playoffs perque no s'ho mereixia i no era just passar i anar a Fer el ridícul contra el Coruña a dins Coruña! No som com altres que encara que perdin, juguin malament, facin el rudicul Tota sa temporada estant el 90% des partits en descens i encara ho celebrin com si fossis campions de Europa! Demostra lo poc professionals que sou! EQUIPUCHO.

user Antoni | Hace un año

Anfós LlisJajajajaja. No ho dirás enserio lo de l'Andorra? Jugadors i técnics de qualitat? Que dius? Per començar l'Andorra va comprar sa plaça a 1a federació perque ni havia ascendit, ni tenia jugadors, tenía lo mes important: en Piqué de president!! Enguany amb els bruts negocis per Arabia amb en Rubiales campeón de grup i ara s'enten lo de sa compra de sa plaça! Uyyy quines casualitats.... Està ben clar lo de l'Andorra! Ara t'imagines que per el que fos s'ha d'enfrentar al Barça: tendrem un jugador actiu del primer equip del Barça jugant contra s'equip de que es president!!!! On has visto això tu en el món? Una paraula ho deixa claro: RUBIALES. Mafios, sinvergüenza,.... L'han de treure de sa federació, JA!!

user Sultana | Hace un año

Es important per una ciutat com Palma tenir dos equips a primera, un a primera divisió i s'altre a primera RFEF

Anfós Llis Anfós Llis | Hace un año

JutipirisCrec que el camp no és propietat dels socis. És dels que han invertit. En qualsevol moment aquests propietaris poden fer el que vulguin amb el club. De moment el que han fet és intentar explotar el club amb un mínim de recursos perquè per pujar a segona se necessitan jugadors i tècnics de qualitat. L'Andorra ens ha demostrat què ens fa falta.

user Selenita | Hace un año

Yo me cambiaba de barrio, en la autovía no funciona, además hay que jugar con jugadores experimentados.

Anfós Llis Anfós Llis | Hace un año

En principio parecía que el equipo estaba bien dotado para alcanzar una buena posición para disputar el ascenso. En la segunda vuelta se vio que no resultó ser competitivo. No se conocen en absoluto los porqué de ese cambio. Probablemente estén relacionados con la caída física debida a una deficiente preparación, a la incapacidad técnica de los entrenadores y de la dirección deportiva a la hora de elegir para fichar y, también, a la baja calidad futbolística de algunos jugadores.