Corona de Aragón Corona de Aragón | Hace 3 meses

AlcalinoEs que usted no sabe bien lo que dice, no es una policía CIVIl es militar, por eso su depe decía doble de Defensa y de Interior. Hay que documentarse poco que si no luego nos sonrojamos...

user Lectora | Hace 3 meses

Si no haguéssin perpetrat un cop d'estat i provocat una guerra civil, no hi hauria hagut cap "caído". Que pensin en tots els morts que va provocar aquella guerra de capritxosos antidemocràtics i en totes les persones assassinades només per ser sindicalistes, socialistes, republicans o simplement intel.lectusls o artistes. Però amb aquest discurs tan escandalós com aquest, per aqui s'esqueixen les vestidures per un ventall.

Siset Siset | Hace 3 meses

Només se'n recorden dels d'una banda, en teoria són la policia de tots.. la pràctica és distinta

user Xiringuito Abascal | Hace 3 meses

S'han de recordar totes les víctimes, també les del GAL

user pinoccio | Hace 3 meses

hay que ver como está la. sociedad, hay gente que suelta veneno constantemente, convendria que se fueran al psiquiatra, este canal debería ser únicamente de opinión, respetando y no utilizarlo como si fuera un chat lincjando a cualquiera, ante ello viva España, viva el rey y viva la democracia. salut para todos los Españoles!!!

Gori_House Gori_House | Hace 3 meses

1-Más de 200 años de bandera de España bicolor, pero dicen que la correcta es la republicana, cuando apenas estuvo 10 años. Hay que tenerlos cuadrados para decir esto. 2-Decir que la Monarquía es herencia del franquismo, es de persona muy limitada.La Monarquia es la que trajo la democracia a España. Podría haber sido una Monarquía autoritaria, pero eligió una democracia moderna. 3-¿En serio hay quien se cree que la II República fue un acto democrático?? Hay que estudiar y leer un poco más. La República fue impuesta y tuvo au origen en unas elecciones amañadas. Bucad los datos.

Escach Escach | Hace 3 meses

Jo ahir vaig caure pel carrer Gràcies Sr. pet emovionar- se, pero no vaig patir res greu.

user Alcalino | Hace 3 meses

La Guardia Civil no pot tenir ideologia, ha de servir als representants del poble, que són els que paguen el seu sou. La bandera republicana és l'autènticament democràtica, perquè l'altra és la franquista que vàrem haver d'acceptar amb la transició per l'amenaça dels militars. Igual que vàrem haver d'acceptar (sense referèndum) la Monarquia, l'amnistia per als crims franquistes, etc. Suárez va reconèixer que no va convocar un referèndum sobre la Monarquia perquè el perdrien.

user Alcalino | Hace 3 meses

JohnyAixò és mentida. No hi ha cap policia civil al món que sigui militar. A part, que és una contradicció en els termes.

user Alicia | Hace 3 meses

Amb una monarquia herència de Franco, corrupta i anacrònica, la vertadera democràcia serà republicana o no serà. I és una opció legítima. Però n'hi ha que encara no han fet la transició a la democràcia. La Guardia Civil no és ni pot ser monàrquica