user ELLAS ME ESTÁN ATRAPANDO OTRA VEZ | Hace más de 6 años

¿CÓMO SE ATREVE A AMENAZAR DE MUERTE AL REY?

user ¡PAREMOS YA A LOS INDEPENDENTISTAS! | Hace más de 8 años

¿CÓMO SE ATREVE A AMENAZAR AL REY?

user Miquel | Hace más de 8 años

A quinspilotes; Tu no ets més pur perque no t, entrenas. Ni cançons ni res. Aquest de CUP és una persona xereca (si en bon mallorquí). Dins es seu cor només té odi i rencor, cap allò que no li agrada. A noltros tampoc mos agrada ell, ni mica, i no vaig diguent que li talleré és coll, i ganes no m, hi falten, però no ho faria mai. Aquest tio l, han de processar per delictes de amenaçes de mort i ofenses greus cap a sa figura del Rei. Que sa Fiscalia de s, estat actuiï i deixau vos de justificar a malalts des cap, com aquest, amb bajanades que no toquen voreres

user Xisco Mas | Hace más de 8 años

Hace ya muchos alos que esta sociedad nuestra se ha perdido el respeto. No se de que nos alarmamos. Esta frase en su contexto dice lo que dice y quiere decir. Basta ya de actuvismos y guerracivilismos!!

user Hasta más arriba | Hace más de 8 años

Estamos llegando a extremos que hacen inadmisible a ciertos tipejos, es que repugnan, ni educación, ni respeto, ni nada. Esto puede acabar mal.

user Quinspilotes | Hace más de 8 años

Això és una cançó molt antiga, del temps de la guerra de Successió. . També. També la Marsellesa , que per cert és una cançó de les tropes napoleòniques, parla de tallar caps i d´enemics amb la sang impura, i cap d´aquests de per aquí s´escandalitza. Molta incultura, és el que hi ha entre els fatxes, pussilànimes i pilotes. Molta incultura.

user T´ho diré, Cesc | Hace más de 8 años

El dia que aquests mateixos que protesten per una cançó de fa més de tres-cents anys, deixin de protestar perquè la gent de la Memòria Històrica demana un enterrament digne pels seus padrins o pares, morts pels Franquistes fa setanta anys.

user Cesc | Hace más de 8 años

Cuando se podrá la Fiscalía el mono de trabajo para acallar, de una vez por todas, esas amenazas de muerte nada menos que al Rey ? Qué necesita mas? Esto ya está pasando de castaño a oscuro.

user En Figuera | Hace más de 8 años

Fa tres segles que els borbons/pretenen ser els nostres reis/ignorant fins a quin punt/arribem a passar d'ells./Però si insisteixen gaire/amb aquesta obsessió/els mostrarem nostra/debilitat pel tall rodó./I és que no és massa agradable/veure passejar pel món/un que diu que et representa/que és més tou que un tall de llom./Quan el món veu el figura/que tenim per opressor/més que solidaritat/despertem compassió./S'explica que a Catalunya en temps de Felip Cinquè/van prohibir totes les armes, fins i tot els ganivets/sols els ganivets de cuina i a la taula ben lligats/perquè no fóssim ximplets, perquè no fóssim gosats/perquè no fóssim gosats, perquè no fóssim ximplets/per salvar el coll i la fava als soldats espanyolets./Però ara això s'acaba, hem avisat els esmolets. SI EL REI VOL CORONA... Idò jo la trob la mar de divertida

user Viva España | Hace más de 8 años

De un idiota idioteces, de un pavo como éste las idioteces más grandes y de una banda como esa lo peor de lo peor, con su mierda se lo coman.