user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@En Figuera, Lo qu'heyá, que lletgí... Tots aquets arguments qu'empleas, trets des femé des sofismes, s'esbuquen an sa primera frase en catalá qu'escrius. Lo que tú escrius no ês sa llengo d'aquí. Lo dit, colque día hurás de demená perdó pes mal que ley has fet à sa nostra llengo.

user En Figuera | Hace más de 8 años

@Tomeu de Son ESPÀREC Amb aquests escrits -per dir-lis alguna cosa- es castellanitzadors fan mambelletes amb ses orelles i es dellonses els toquen enterra de ses rialles mentres tu els fas es joc i els rius sa gràcia complagut de tu mateix. A mem quan te n'adones que aquest suposat "mallorquinisme" que fas no és més que espaÑolisme barat!! A mem quan te n'adones que aquest anticatalanisme que prediques no és més que antimallorquinisme!!! A mem quan te n'adones que te consumeix es despreci, sa gelosia, s'enveja, s'odi i, encara molt més preocupant, trespues un profund auto odi per tot lo Mallorquí, per tot lo que nos és propi a aquestes Illes i totes aquelles coses que signifiquen ses Nostres Arrels!! No, no som jo qui ha de demanar perdó a aquest Poble. Ets tu i es teus, que heu venut es País a es castellanitzadors per 30 monedes!! Lladra, Santxo, vol dir que no ha après a parlar. Ni a escriure

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@En Figuera, Domés ês custió de temps qu'es poble baleá torni à recuperá s'escritura de ses paraules léxiques y gramaticals que formen es vocabulari de sa llengo baleá, y que voltros, es catalanistes, mos heu robat. Cuand aquest día ribi, tú y tots es catalanistes com tú, hureu de demená perdó àn es poble baleá pê lo que durant tants d'añs ley heu fet à sa nostra llengo.

user En Figuera | Hace más de 8 años

@Tomeu de Son ESPÀREC (i demés monòtona i monotemàtica fauna) Ja t'he dit moltes vegades que te treguis ses cucales, que només veus el que vols veure. Lladren, Santxo!! vol dir que cavalcam!!

user En Tomeu d Son Espárech | Hace más de 8 años

@Visca ses illes Balears, Però à ne quí vols enguená, catalanista. Àn es Ciutat de Palma, sa llengo baleá, voltros es catalanistes, leu dexada à sa porta. Ben igual que si fossin unes esperdeñes brutes.

user Visca ses illes Balears | Hace más de 8 años

Sa llengua nostra catalana o mallorquina com volgueu voltros es castellanistes no teniu res que fer, sa seguira parlant tant si volu com si vloeu vaja quines tonteries

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Mem siu entens catalanista, aquets premits no son en sa nostra llengo, son en 'la vostra llengua.'

user pescailla | Hace más de 8 años

El catalanismo español no se basa en el crecimiento de la lengua catalana sino en el odio y rechazo del castellano.Los listos que no tienen argumentos utilizan la lengua para dominar y separar (lo hicieron los españoles en sudamérica). La cultura ha de ser universal,libre y gratuita .

user Balança justa. | Hace más de 8 años

De premis literaris per als escriptors n'hi ha a balquena a tot l'estat. I es paguen amb els nostres imposts. Per tan, és ben just que els organitzats per l'Ajuntament de Palma siguin per a escriptor en la nostra llengua.

user Pepet pa i trossos | Hace más de 8 años

Aquests peperos sols saben criticar!!!!!!! Ells ho varen fer al reves i traga o ofegat