user Marti | Hace más de 8 años

N'hi ha asessors juridics amb els noms de sempre com feliu de cabrera que fan feina a la administracio sense haver guanyat oposicions ni res que li sembli. Qmb l,esqueeea amb la dreta i sense tenir cap coneixement que no siguie el q,han apres financiats per els doblers de tots el ciutadans que li paguem la seva nomina cada mes. Vergonya!!!!!

user PODREMOS | Hace más de 8 años

PODEMOS: ¿Podremos cambiar estos desaguisados, mala praxis y despropósitos? Y como bien dicen aquí abajo: CON EFECTOS RETROACTIVOS. Y en la PLAZA MAYOR: que se entere bien la ciudadanía que es la que PUEDE cambiar esto. Fuera corrupción de función pública, FUERA, FUERA, FUERA, FUERA, FUERA, FUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user Vòmit | Hace más de 8 años

Debería ponerse sobre una mesa de la Plaza Mayor: ¿Cómo accedieron alguno/as funcionarias a la CAIB? us exámenes (SI ES QUE HICIERON ALGUNO) comparado con los de los demás: PÚBLICAMENTE. Gendres, fills, amics, companys ... ¿AMIGUISMO? En fin..... QUE ASSSCCCCCOOOOOOOOOOOOO.

user Me hago una pregunta. | Hace más de 8 años

¿Se habría producido la misma sentencia si la Sra- Aguiló fuese militante del PP?.

user Kiosko | Hace más de 8 años

Chiringuito al m2. Vergonyós. Cal uns reforma legislativa per llevar aquests privilegis de les funcionàries afins i restablir la normalitat. I amb efectes retroactius. No passarien ni el primer examen de gestor processal. VERGONYA si el PACTE III no pasa això amb ordre. INÚTILS! INCOMPETENTENTS! No MÉS corrupció!

user llesques | Hace más de 8 años

Amb la "doctrina" Lourdes Aguiló el que es fa es deixar de per vida als nomenats per lliure designació o "afins" al càrrec polític de torn. Ella mateixa ja ha cuidat bé que el seu gendre sigui nomenat amb LD a una plaça de presidència, plaça que després ha estat moguda a una conselleria, per tant, nomenat pel mèrit de ser el gendre de na Lourdes i no podrà ser mai cessat gràcies a la doctrina de la seva sogra.

user Idò | Hace más de 8 años

Enxufada de per vida gràcies a la seva pertenència a un partit polític. Quina mer....! I el Psib té res a dir o calla com a mort?

user Idò què vos pensau | Hace más de 8 años

Favoritisme? Normativa de Funció Publica a medida? Componenda? Transparència? Olor?

user Karl Marx's | Hace más de 8 años

¡BASTA DE LIBRE DESIGNACIONES! ¡BASTA DE VIVIR DEL CUENTO! ¡BASTA DE CORRUPTELAS!

user Letrado autonómico de acceso ni con un Test | Hace más de 8 años

Em demano, si els advocats públics, autonòmics, insulars o de l'ajuntament, serien capaços de treure una plaça d'Advocat de l'Estat mitjançant unes oposicions lliures. Bono, bono, bono. No.