Tomatiga Tolo Hernández | Hace más de 2 años

El dia de Puigdemon

Rafa Rafa | Hace más de 2 años

Esto de sant Jordi está muy bien, pero no deja de ser una festividad de fuera. Aquí en Mallorca celebramos el día Internacional del Libro.

user juan mas | Hace más de 2 años

yo som de mallorca y defens lo nostro , es mallorqui y es mallorquins foste sra lectore no se de on es pero defensa es catalanisme, a qui diu gonella qui es es gonella.. per fevor no insulti que som qmes mallorqui que voste.

user juan mas | Hace más de 2 años

lectora todo lo que dice esta muy bien en cataluña pero en mallorca somos mallorquines y sant jordi no es fiesta aqui

user Lectora | Hace más de 2 años

@Juan Mas. Més necessita vostè el que me recomana que no jo, que continuament estic llegint, aprement i revisant si el que m'han dir és veritat. I aquest nom, que supòs que no és el seu vertader, és molt conegut a les xarxes socials, per tractar d'incult a tothom que no és gonella, quan fa qualque aportació a grups que de principi son per difondre la cultura, però que quan no agraden a segons quins psrticipsnts, aquests son incapaços de quedar-sesense insultar-lo ni tractar d'humiliar-lo i destrossant així tot el fil de conversació. Ara bé, que una persona que posa el seu nom, vertader o fals, tot en minúscules, s'atrevesqui a tractar d'incultes a les persones que diuen coses que no saben, però que no quadren amb el guió que els han ficat a díns del cap els seus gurús, no se mereix que li facin el mínim de cas. Ja he perdut massa temps amb aquesta guarda de fsnàtics maleducats. Fins aqui l'únic normal és en Pep Toni.

user juan mas | Hace más de 2 años

Lectora culturicese y déjese de fanatismos. Hoy es el día del libro en todo el mundo y también en Cataluña que casualmente. Además es el patrón en cataluña

Pep Toni Pep Toni | Hace más de 2 años

¿Qué dice este de catalanización? Ya hay que estar obsesionado.

user Lectora | Hace más de 2 años

És que la festa autèntica és Sant Jordi i la festa inventada a mode de succedani és El Día del Libro. Mentres que aquí la primera se cel.lebrava en temps de la Repúbçica i abans, la festa del Llibre se la va treure Franco de la mànega, amb l'excusa de commemorar la mort de Cervantes, qusn en realitat aqurest escriptor va morir el dia 28 d'Abril, perque la superposició de festes anava dirigida a fagocitat Sant Jordi i a imposar una festa nova de la cultura castellana. I si en hi ha que troben que no s'ha d'acceptar uns suposats costums que tenim aquí, perque segons ells corresponen a una "catalanitzación inventada" ja que no son capaços de veure que la similitut se deu a que pertanyem a la nateixa cultura i que abans erem el mateix país, menys hem d'acceptar la castellanització i forastetització, imposada, massiva, selvatge i destructiva de la nostra cultura, que no aporta res de bo i que va directe a la destrucció de les nostres arrels, la nostra memòria, la nostra cultura, la nostra Història tan falsificada i maltractada pels feixistes, els nostres avantpassats, el nostre patrimoni heredat i la nostra terra. Benvingut sia tot el que vengui amb bona voluntat, vengui d'on vengui i tengui el color que tengui. Però al que no li agrada com som i pretén canviar-nos a nomtros per imposar el que és seu, ja sap per on ha de partir. I al que és d'aquí i li han ficat aquestes curolles, que llegesqui i que s'informi i que aprengui, perque els xiringos feixistes que mostren una falsa mallorquinitat i una falsa balearitat, però que en realitat van directes a destruir-nos com a poble, mos estan fent molt de mal a tots noltros. I als que han picat en aquest frau i se creuen que les Balears son d'arrel castellana, encara molt més.

sempre feliç sempre feliç | Hace más de 2 años

Claudio RanieriMuy agradecido por su corrección. Tomo nota para la próxima distracción.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace más de 2 años

Pep GilSa festa d'es llibre. De nada