Beach Beach | Hace más de 2 años

Madre mía. Cuantos días lleva esa noticia? Huele a partidismo ... no obstante no hay ni un solo comentario a favor, es más es que ni levanta interés. Ya todo el mundo sabe lo que hay y lo que puede haber por parte de esta sra. Y su mini séquito.

user Tomic | Hace más de 2 años

Sra Prohens, com s'atreveix a parlar de l'escola de Campos quan vostè va recolzar al seu amic JR Bauzá amb l'infame TIL i es va atrevir a dir que al CEIP Joan Veny i Clar s'adoctrinava. I vostè és campanera? No té vergonya, vostè no parla, escup. I ara ens surt amb aquestes pataneres de la falta d'infraestructures educatives quan amb el seu partit governant no es va fer absolutament res.

Beach Beach | Hace más de 2 años

Sra. Prohens usted fue digitada por bauza,y lo apoyo en sus desmanes en cuanto a educación. Que quiere vendernos ahora.? Ni usted ni sus palmeros están capacitados para gobernar. no tiene principios ni capacidad para ello. En una privada usted y su consorte durarían 2 días. Cobra 10mile/mes y su consorte 4500e/mes . Baleares no le importa , y pronto veremos a este último cobrando 10.000€ al mes digitado a Madrid.

user Perico V | Hace más de 2 años

Ya se sabe; antes de meter mucho prometer, una vez metido nada prometido. Y en la política es exactamente así.

user galveston | Hace más de 2 años

¿Cuándo haces cocarrois y panades también haces carusses i flestomes con los brazos Prohens? menuda imagen de partido!! si esto es lo que tenemos para ganar....Houston tenemos un problema!!!!!

user La roqueta...😅 | Hace más de 2 años

PROHENS... PUES PONTE A TRABAJAR DE PEÓN Y EMPIEZA A CONSTRUIRLOS... AH... QUE RESULTA QUE APENAS TIENES EXPERIENCIA EN LA EMPRESA PRIVADA... BUENO... QUÉ PENA.

user galveston | Hace más de 2 años

Prohens, lo mejor es que te pongas a hacer cocarrois y panadas porque de lo demás ni p. idea de nada, solo vivir de PP S.A eternamente

user Catita | Hace más de 2 años

No sé com gosa obrir la boca amb temes d'educació. Què se pensa que no ens en recordam del que feren quan governaven ells? Quan era president en Bauçà, no varen fer més que desastres. Ella també hi era fent-li la pilota i alabant-li les decisions. Igual que na Núria Riera, consellera que va ser d'educació amb l'anterior "personatge" d'indigna memòria i ara volen fer veure totes dues que res tenen a veure amb ell ni amb el bordell que organitzaren. Baixa els fums, nineta, fas el ridícul. I això del PP renovat, ningú s'ho creu. Només vosaltres, perquè vos convé fer "Deixem-ho estar i tornem a començar".

user Lectora | Hace más de 2 años

Si hi ha tantes escoles pendents, és perque quan governaven els srus no en construien ni una, tits els doblers s'en abaven dína de les seves butxaques i ara s'han acumulat els deutes amb la ciutadania i se va fent amesura arriba el presupost. Vos coneixem massa, per tornar caure díns del mateix parany.

user ESCLARAMUNDA | Hace más de 2 años

Siiii, suposo que també compte tots els que d eixaren de fer durant les seves legislatures sobretot durant la legislatura Bauzá, de la que no volen parlar, on ses escoles varen quedar abandonades, no arreglaven res, no feren cap escola i només feien feina per l'escola privada, com per exemple concertar amb les escoles del parc BIT. Un poquet de memòria és el que sempre les fa falta.