user .. | Hace más de 8 años

El militar debió de hacerle el desplante a Doña Leticia porque se casó con el Rey en segundas nupcias y ya no era virgen. Esa gente que hace esto es tonta, no le dé mas vueltas.

user . | Hace más de 8 años

Aquesta obra està escrita per criticar els fets del darrer any i fer burla dels personatges públics que han estat notícia. Sempre s´ha fet, però aquesta gent no hi ha anat mai ni sap que és, critiquen per criticar i perquè ara governa la Esquerra.

user LLanito | Hace más de 8 años

Alguno tampoco es español.

user alucinado | Hace más de 8 años

Cuando yo naci, Josep Miquel, todavía vivía en su tierra, Andalucia, ahora que ya naci, Josep Miquel, perdón, me olvidaba que era andaluz, Jose Miguel ya era catalanista, o no se si yo naci antes de que se hiciera catalanista, jajajaja que hace este individuo hablando de cultura ? jajajaj

user Tronxomilitronxomilitronxomilitronxomili | Hace más de 8 años

A la recepció de la Pasqua Militar, un militronxo va saludar al Rei però va passar de llarg per davant la Reina, ignorant-la. però aquesta notícia no se dóna, ni tampoc interessa donar-la, perquè els fatxinaburros .no sabrien per quin costat inclinar-se, el seu cap no els dóna per tant.

user A Josep Miquel. | Hace más de 8 años

Aquest diari s´ha convertit en un punt de trobada dels fatxes, les notícies estan manipulades perquè ells puguin criticar, Jo abans el comprava, però ara, en vista de que és només per aquesta gent, ja només el llegesc per Internet. I pareix que aqueixos element son la majoria, però no es veritat, és que tot lo dia estan penjats .d´aquest diari i son dos o tres vells i uns quants mals funcionaris, que gaudeixen del permís dels seus caps peperos per fer això mentre que la feina la han de fer els altres.

user tomeu | Hace más de 8 años

Vaya panda de impresentables.Cultura ? Lo que si les falta es buena educación.

user Viva la LOGSE | Hace más de 8 años

Este es uno de los estragos de la LOGSE, enhorabuena pedazo artistas!!!! Con el hambre que deben pasar y desaprovechar la oportunidad de tragarse las morcillas....

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Ni na pobre moixeta, ni na fatxina ni es pobre Ángel que va trevalar per devers Marin i va caure de la travalada i de cap a Palma hi han anat un sol any i ara critiquen als actuals i ni saben que sempre s'han introduit aquestes critiques a l¡obra. Pobrets, jo cre que poden fer una candidatura conjunta al Premi Einstein (Premi Nobel a l'estupidesa humana) perque te gracia que parlin i opinin de cultura, una cosa que els hi provoca un yuyu si estàn a menys de 50 metres d'alguna de les seves maanifestacións. El que fa tenir mal pes cap i que no siguin costeres.

user LLosco | Hace más de 8 años

Potse que sigui una culture un poc pachanga,sa diferenci es que en voltros ni siquiere eivie pachanga,tot sa enenave pes círculos,me referex e nes dobes,dexa descansa en pau e nen Rubianes,eia molt de gent...IMPRESENTABLE.