user Moixita | Hace más de 8 años

No els puc entendre a aquest rojos, catalanistes, independentistes que no volen saber res d'Espanya ni de que es nostres imposts puguin ajudar a altres llocs com Extremadura, Andalucia, etc. Pero...... Demanen sanitat universal per a tots els emigrants sensa papers, una renda mensual per a tots els que no tenen, vivenda gratuita (quasi tots els demandants son del Marroc! Sud Amèrica, Africa, etc. I als refugiats tot el que els pertoqui. Ahhhh pero als altres espanyols res de res, tot per poder repartir segons els convengui ¡que ho son de bons atlots! Els esquerrans i podemitas. Els altres que estimam Espanya i volem ser solidaris amb el nostros, som fatxes. Quina pena!!!

user Rafa Garrafa | Hace más de 8 años

Un edil del pP haciendo lo que mejor saben hacer, que es dar muestras de su bajo talento... Ay si este país gozara de un pueblo inteligente este Gijón estaría sacando patatas en Sa Pobla.

user Bernat | Hace más de 8 años

A mi no m´agrada gens pertanyer a ningú, m´estim més formar part de...

user Lida | Hace más de 8 años

La bandera d'Espanya no hi pinta res, a la festa de l'Estendard, ja que l'estendard és quadribarrat i el 31 de desembre de 1229, data que es commemora, Mallorca encara no pertanyia a Espanya.

user Birrubinator | Hace más de 8 años

En Santanyí los ediles ANTITAURINOS del PP también quieren poner la estelada en el balcón, eso sí, a propuesta de ERC

user galgos | Hace más de 8 años

Molt mal polític aquell que es preocupa de que duguem la bandera de la metròpoli quan mai ha lluitat perquè aquesta metròpoli tracti amb mínima justicia als que ell, com a polític, representa.

user es vidriell | Hace más de 8 años

fachas??? me parto!!!!confundiis huevos con caracoles.es normal que penséis así;lo único que habéis hecho toda vuestra vida es ver videoclips y hablar mal de vuestro país...

user manu82 | Hace más de 8 años

Me importa un pito, que lleven el cordón, la cinta o lo que sea del color que les apetezca; que hagan bien su trabajo y se olviden de los colores.

user Arruix | Hace más de 8 años

Demanau als sud-americans si estimen i admiren a aquesta Espanya tan grande com diu el fatxa envejós aquest, veureu el que vos diuen. Perquè no vos enganyeu, aquest odi cap a noltros, sense que els hagem fet res més que be, no és altra cosa que molta enveja bruta i p0rca. Son mal entranyats, és el seu natural i no hi poden fer res.

user Nosombeneits | Hace más de 8 años

Unidad de qué? Unidad de chorizos? Ya somos muy mayores, para que nos vengan con esos cuentos.