Ciudadano ejemplar Capi | Hace más de 2 años

l'amo_corsoEs "síndrome de Estocolmo" que ho es inherent a sa raça humana ?

user menork | Hace más de 2 años

Es inherent a sa raça humana agafar es braç si t'ofereixen sa ma. Sa societat es aixi... que hi ferem. Però no per aço fan cotxes que no puguin anar a més 120 km/h o no per aço posen un tap a n'es cul d'es cans pq no caguin per es carrer. Hi ha normes i lleis i sancions per qui no ho cumpli. Haguessin fet al mateix amb ses mascaretes en lloc d'obligarmr a dur sa mascareta mentre camino tot sol dins poble. Per altre banda no se d'on treus que jo hagi dit que es virus no existeix, de fet jo a diferència de tu, no vaig a concerts o festes. I tampoc no me val es "i si i si". Sa realitat es sa que es. Es evident, amb el poc que sabem, que ses vacunes han servit per algo, de fet si han salvat més vides de ses que han llevat (pq tambe n'han mort per ses vacunes), ja me val. Ara be, tenint en compte que ses vacunes no aturen sa transmissió, te una durada mooolt limitada i en menors de 60 no queda demostrat que hi hagi benefici tant gran, no justifica passaport covid, vacunació a fiets (no oblidem que sa vacuna està encara en fase experimental) ni s'obsesio per perseguir qui no es vacuna. Saps que me molesta a jo, es que no hi hagi ni una critica ni un pero, tot esta be i que qualsevol que qüestioni res es insultat i menyspreat. Venga açò no s'ho beu ningú.

l'amo_corso l'amo_corso | Hace más de 2 años

@menork que és lo que no entens del que t'he dit. Si dones sa ma, t'agafen es braç, és sa condició humana amb açò i amb tot, per molt que me vulguis vendre sa moto; m'he enfartat d'anar a festes i concerts, presentacions, etc...on s'han asegut a 30 cm. gent que no coneixia, mercats on no hi cabia ningú més...jo amb mascareta i molts, molts, no, ¿açò és lo que entens per emprar sa mascareta amb seny? ¿posar-la quan no es respecti una distància? NO. I dic una altra cosa, no sigueu hipòcrites, si estàs as carrer i colqú està aprop teu tosint, poca estona hi faràs i segurament te mouràs o ¿¿en aquest cas si que existeix és virus??...hipocresia. Es mon no ha petat definitivament per un motiu, es VIRUS afecta lleument as menors en una gran, gran majoria, si hagués afectat com as adults i gent amb es sist. inmunitari fluix, no crec que fosiu tant valents per oblidar ara tot açò. Sa vacunació, no tan sols ha duit esperança sino resultats o ¿és que creus que ja han mort tots es que havien de morir i sa vacuna no ha tingut res a veure ni tampoc sa millora des tractaments que nomenau "experimentals"?. Tots som valents...fins que arriba es moment.

Liber MnSte | Hace más de 2 años

Armengol se te ve el plumero ya !!! Deja de hacer el ridiculo !!

Liber MnSte | Hace más de 2 años

LadyBravo!! Toda la razón!

luis63 luis63 | Hace más de 2 años

El pasaporte covid desaparece en Euskadi. Aprended JUECES, que por favorecer a unos políticos, nos estáis arruinando en Baleares.

Menorca Isla Bonita | Hace más de 2 años

Acabo de leer en otro sitio que el día 9 se acaba la obligación de la mascarilla en España. Que bien a ver si se acaba ya esto

user menork | Hace más de 2 años

@juanCONmiedo a Menorca son 3 fins sa UCI, dels quals no es sap si estan vacunsts. Deixa de fer es ridícul. Si deixa mascaretrs obligatoria a exteriors es oer qualsevol motiu menys sanitari, començant per fer 4 durus mes de IVA per pagar es seus gintonics o organitzar un concert de "lis 40". Aquesta esta obsesionada amb es control. Esta més que demostrat i ho sap tothom menys @juanConmiedo, @l'amo_corso, @multinicks i CIA, que ses mascaretes en exterior son inútils i fan més mal que be. Es hora d'acabar amb restriccions inútils.

user Lady | Hace más de 2 años

Y quien es ella para decidir esto? Yo os lo voy a decir: una dictadora. Desde luego memoria no tiene porque hace unos años , en enero y febrero se colapsaban los hospitales por gripe y no pasaba nada. Con el dinero del pueblo en lugar de contratar médicos se dedican a contratar gente que nos controle, que pinche y poco más. Y todo lo demás se queda olvidado y sin atención médica. Ya vemos lo que sabe la sra y lo preocupada que esta por la gente de las islas. En verano cuando vengan sus amiguitos, desmadre de nuevo. Para ella el fin justifica los medios, los números y estadísticas le importan más que las personas. Ella quiere unas islas "grandes" cara a los demás y el precio a pagar le resbala. Sed buenos! obedeced! el verano, los hoteleros y los grandes capitalistas son los que importan. Ah y no os olvidéis de aprender catalán...

luis63 luis63 | Hace más de 2 años

El pasaporte covid desaparece en Euskadi. Aprended políticos que estáis arruinándonos en Baleares.