user guillem | Hace más de 2 años

Qui no coneix i no parla les dues llengües oficials, no te dret a fer feina a cap administració pública de les Balears, per això la paguem entre tots els contribuents, tant si som monolingües com si som bilingues. Els usuaris dels serveis públics tenim dret a parlar sempre la nostra llengua i els servidors públics que cobren per això, tenen el deure d’entendre-nos i de respondre amb la llengua que nosaltres el usuaris decidim en cada moment.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace más de 2 años

toniTenc per mi que es problema real és que no has entès es meu comentari (o no l'has volgut entendre), però aquí jo ja no hi puc fer gaire més.

user jo | Hace más de 2 años

Jan FerragutI VOX...????

toni toni | Hace más de 2 años

Heròdot d'HalicarnàsEs problema real és que hi ha dos estatuts de lo mateix que se contradiuen, com en quasi tot on se fan prop ses dues administracions.

user jo | Hace más de 2 años

Davant comentaris que per entrar a sa sanitat pública han d ´ acreditar un nivell de català vull exposar un fet que me va succeir. Sense entrar en polèmiques s´altre dia vaig anar a un PAC i me va atendre meravellosament un metge surdamericà , no sé quín nivell de català té ja que parlarem en castellà, després m´ envià a l´hospital de Son Llatzer on me va atendre una metgesa a la qual me vaig dirigir en català i ella em dique que li xerras en castellà ja que no m´entenia, a les hores no sé quín nivell de català té. Tant cert com hi ha nit i dia. Cada un que pensi el que vulgui

user Josefa Llucdamerda | Hace más de 2 años

SinnombreTienes toda la razón...no sé cómo escogen éste destino!!

user Jan Ferragut | Hace más de 2 años

joDoncs ja veus, aquí tenim a Podemos, Bildu i ERC que són més nacionalistes que ningú. Per cert, tracta el català anb més carinyo.

user Albercoc | Hace más de 2 años

Candidatos a celador que sepan catalán (=mallorquí o menorquí o eivissenc) hay muchos.

Sinnombre Sinnombre | Hace más de 2 años

Heròdot d'HalicarnàsEstá clarísimo. La ley establece el derecho de los ciudadanos a ser atendidos en las dos lenguas. Señores,, que no estamos hablando de aprender japonés. Venga, hinquen los codos y no se quejen tanto, exagerados!!!! Y si no les gusta, existe la España vaciada donde hay mucho espacio y mucha tranquilidad. Lo escribo en castellano para que me entiendan pero soy totalmente bilingüe como muchos mallorquines y estoy cansada de estas historias de la lengua. Ya aburren

user joan de pollensa | Hace más de 2 años

Si el sanitario me habla en mallorquin o castellano va bien, pero si me habla en catalàn no le entiendo.