user raixa | Hace más de 8 años

No em sembla seriós que l'article no ens doni cap xifra, ni tan sols aproximativa, pel que fa al cost i als pressupostos. No podem doncs jutjar si es tracta d'un projet cultural ambiciós emperò també raonable. La transparència comença per les xifres.

user tontito | Hace más de 8 años

Sr. Duarte, quan posaran es llums de Nadal a sa Plaça de Ses Palmeres, els varen pagar els veinats i vosté quan li demanan diu que no el molestin, aixó es una resposta de un recepcionista d'hotel, per fer de regidor de IN Cultura, li falta educació, demani consell al seu asesor que va ser de la Falange

user Guillem Fullana Vanrell | Hace más de 8 años

Esper que aquest edifici sigui accessible i de disseny universal per a tothom. Ben cordialment, Guillem Fullana Vanrell Mallorca Accessible per a Tothom

user catalinero | Hace más de 8 años

Pregón de Sant Agusti¿? Uy ya no son laicos. No me acordaba

user A o´puput | Hace más de 8 años

La assemblea que diu vostè, dels productes caníns, va ser el dvendres passat al Trui Teatre.

user Per be que ho fassin, els f....s sempre protesatar | Hace más de 8 años

Un de baix diu: "Se dieron cita a manteles", però ho feren a un celler. senzill. En hi ha que van al Caballido de Mar i els feis mambelletes i alabau el seu bon paladar. ,Eh, fatxetes?

user felanitxer | Hace más de 8 años

No sé que en pagaran però així com estan ses coses per ventura se podrien gastar es dobbers amb altres coses. De totes maneres, si an Es Sindicat hi hagués hagut bons administradors quan era un Celler Cooperatiu per ventura encara ara funcionaria, no estaria abandonat i donaria llocs de feina. Sabeu que se n'han fet de coses malament per Felanitx! Com un polígon industrial que s'hauria d'haver construït fa 40 anys, i no en fa 7 ò 8, que molts de solars ara estan plens d'herba. Per no parlar de finques que se varen comprar per Es Collet i Son Matamoros per construir-hi es polígon i no s'hi ha fet res. Be, res. Qualcú hi haurà fet un bon negoci.

user Que es el arte? | Hace más de 8 años

El arte lo podemos encontrar en la naturaleza, un amanecer de otoño al lado del mar, las formas de las nubes, los colores de las o hojas en Otoño. También, por supuesto en las construcciones rrealizadas por el hombre, dando un paseo por el casco antiguo de Palma.... Pero, cuando el arte esta unida, a estas cantidades de dinero, pierde toda su personalidad y esencia y pasa a ser lo que es: Un negocio.

user carlos | Hace más de 8 años

Lo que deberían responder los políticos: 1. Por qué hay que comprar un edificio por 700 millones de pesetas, cuando en el 94 se vendió por 50 millones de pesetas y esta más deteriorado el edificio?.

user Ummmm | Hace más de 8 años

...y venga aumentar costes de las administraciones públicas... a chupar de la teta de mama estado...¿Por qué no lo convierten en viviendas o en un hotel ? que se lo den a la iniciativa privada