user Feliç2022 | Hace más de 2 años

KenduPodría decirme del aforo de 1000 personas cuantas asistieron.

MarBosch MarBosch | Hace más de 2 años

@entabanat, El cas de Madrid no era cap bulo, el pots trobar ben decomentat en un diari no gaire d'esquerres, com ABC... per cert, la presidenta, Sra, Ayuso, ho va conèixer abans d'anar a un viatge a EEUU a fer-se selfies ella i el seu seguici, perquè la premsa americana ni tan sols va anar a CAP roda de premsa. @Ciudadano que, Pren-te una til·la, que vas massa encès, segurament no t'agrada que et diguin les veritats. Per cert, el cas de les menors tutel·lades us diré que això que es coneix de Mallorca, i ara també de MAdrid, molt probablement passa a moltes altres comunitats perquè per desgràcia són persones molt vulnerables, que senzillament volen allò que tenen la resta dels sues companys (en general d'institut) i fàcilment cauen en mans de desalmats que abusen. El problema és que ens centram en les menors i el que s'hauria de fer és perseguir, i molt fort, als abusadors.

user ABB | Hace más de 2 años

La puñetera izquierda politizándolo todo .Desde las campanadas de fin de año a los reyes magos.

user Ciudadano que | Hace más de 2 años

MarBoschEn la misma línea de comentarios de los suyos, los progresistas-respetuosos-tolerantes-eco: descalificando, insultando, acordándose de lo que interesa y olvidándose de lo que no conviene recordar ... Lo de las niñas, como bien sabe ud, se refiere a lo ocurrido en el IMAS que pertenece al Consell Insular de Mallorca gobernado por el PSIB para que no le queden dudas al respecto.

user ESCLARAMUNDA | Hace más de 2 años

Eren molt més de 30 i els que hi eren bastaven perquè és un acte que cada any s'omple de persones que estimen i defensen la llengua i cultura d'aquí. No hi ha esquirols ni falta que fan allà. són els que hi ha de ser els altres que vagin a celebrar la Paqua militar que és més folklòrica.

user Victor Octavio | Hace más de 2 años

Una payasada. Dudo que se atengan al texto original.

Jose Gar Jose Gar | Hace más de 2 años

pep LOPESComparando a un rapero de poca monta con un monarca, muy justo todo claro que si.

user Antonio | Hace más de 2 años

Los políticos sin duda las estrellas de la fiesta. Están entrenados: hacen comedia todo el año.

MarBosch MarBosch | Hace más de 2 años

@ a TOTS els comentaris: Algú de voltros hi ereu? NO, perquè allò pertany a la cultura mallorquina, i per a TOTS voltros CULTUR i MALLORQUINA ja us sona molt malament, això sí, després opinau... Per cert, no eren 30 persones, eren moltes més i la llàstima és que no hi eren les que volien, perquè ara hi ha aforament limitat, però tranquils que CAP de voltros hi feia falta. Hi ha un comentari sobre les nines tutel·lades, imagín que fa referència al cas que s'ha descobert a Madrid? I parlant d'aquest cas ja veureu com acabarà, perquè allà SÍ que hi havia una vertadera xarxa de prostitució. Esperem que el PP i C,s, tan preocupats ells ho duguin també a Brusel·les.

user ciclista cabreado | Hace más de 2 años

Lástima que Filo no les haya saludado.