user Bartomeu Ramon | Hace más de 2 años

Independentment de la ideologia i l'amor de cadascún, que es pugui tenir a Espanya com a estat o nació, el que ha fet Josep Miquel Arenas té molt de mèrit, representa molta més valentia que la que demostren tots els que estan sota el paraigües de tot el sistema espanyol, és una lluita contra una injusticia que li pot passar a qualsevol altra amb altres temes, aspectes o vessants, (per exemple els aldarulls de cadis recentment amb la "llei mordassa"), és una lluita contra privilegis i prevendes i ja m'agradaria escoltar tota la política de la dreta rebutjan i castigant qualsevol resta de la dictadura franquista, de la qual no tan sols, no només no en reneguen (p.ex.les agressions de la ultradreta al Blanquerna a Madrid) , si no que encara la defensen, així com l'exigeixen d'altres. Enhorabona Josep Miquel Arenas.

user ciclista cabreado | Hace más de 2 años

Rapero NO, DELINCUENTE HUIDO, ya lo dije, cinco millones de eurillos y lo traigo a España.

user Occità | Hace más de 2 años

Som i SeremTe record que sa constitució espanyola la va votar a favor més d´un 90% de sa població espanyola i balear, comunistes, nazionalistes i catalans inclosos. Salut i força. Tot allò que no sigui respectar ses majories, i voler imposar ses minories té un nom, feixisme.

manumenorca manumenorca | Hace más de 2 años

... sí

jota jota jota jota jota jota | Hace más de 2 años

Asi que si alguien te llama HDP en cara, eso es libertad de espresion?

user Usuario | Hace más de 2 años

El Codi Penal espanyol manté alguns tipus punibles amb uns elements configuradors impropis d'una democràcia plena i que fan empegueir. No es pot presumir de democràcia mentres aquest codi no sigui depurat.

manumenorca manumenorca | Hace más de 2 años

... se puede decir más alto, pero no más claro... gracias al diario por publicar de vez en cuando puntos de vista distintos a las opiniones que alegran el día a los opinadores trolls de la derechona que gustan de esparcir cizaña...

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace más de 2 años

Que un rapero cante que los Borbones son unos ladrones (lo cual está demostrado) más de 3 años de cárcel. Que Jiménez Losantos diga que debería bombardearse Catalunya nada de nada... Y todavía nos extraña que la justicia europea nos saque los colores

user Clintdima | Hace más de 2 años

Molt bon comentari. A qui li piqui que es rasqui, sobre tot "occitans" i "blasdelezofobicatalá"

user Ciudadano que | Hace más de 2 años

Tergiversator in action !!! Madre mía, que forma más sesgada de ver la realidad!!!