Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace más de 2 años

AntoniAntonio si que mires es partits del Mallorca. Saps perquè va jugar a segona l'any passat? Perquè a primera contra el Levante penalt i vermella que s'arbit no va voler veure contra el Levante. Contra el València, penalti no pitat a favor i a ells ni regalen 2, contra l'Espanyol de Cornellà, es Var pita fora de porta una jugada, 2 minuts que pases, i l'Espanyol de Cornellà va fer gol prèvia falta. Contra Leganés s'arbit s'inventa una falta y fan gol.

user Antoni | Hace más de 2 años

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaMallorca- Sabadell, Mallorca -Tenerife, Girona-Mallorca, Cartagena-Mallorca, Español-Mallorca, Lugo-Mallorca, Ponferradina-Mallorca, Leganés-Mallorca, Albacete-Mallorca (aquests partits varen acabar amb expulsats de l'equip contrari), penaltys que no pitaven als contraris, gols de penaltys que no eren a favor del Mallorca, faltes que no eren i gols en fora de joc, i molt més... Crec que a n'hi ha no trobes? Així és normal que ara no guanyeu. Els bons i favorits són uns altres.

user Alex García | Hace más de 2 años

BerbenatorSin ser un Maradona, es mucho más efectivo Abdon que Angel y que Niño. Sobre todo que este último, que ni desde 1 m de distancia sin portero las sabe meter.

En Paparra En Paparra | Hace más de 2 años

Aquesta derrota (al meu entendre excessivament voluminosa pel joc demostrat, encara que justa per la segona part feta pel RCD Mallorca), només ens pot servir perquè la directiva obri els ulls i vegi les deficiències d'aquesta plantilla de cara al mercat d'hivern. @Antoni, t'ho hauries de fer mirar per un especialista del capet ... Ceixa de criticar al "MILLOR EQUIP DE LES ILLES BALEARS" de tota l'historia del futbol i ves a donar suport al teu Patético Balears, que ni juga per por de perdre ...

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace más de 2 años

AntoniAntonio mira cap adalt, no tant que això es segona A, si mira a segona b, veig Castello, Villarreal B, Andorra i despres veniu voltros jajaja. I encara xerres des altres? Hem gonyat a Alaves, Levante i Espanyol de Cornella des que estan abaix. I tranquil, ja gonyarem. Ja que xerres d'ajudes, di 1 partit que hagin ajudat a nel Mallorca?

Berbenator Berbenator | Hace más de 2 años

DetxonditY echar a Abdon.

user Antoni | Hace más de 2 años

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaA 5 i no 7 del descens. No guanyau a cap dels d'abaix: ni Elx, ni Granada, ni Celta, ni Getafe,..... I encara treis pit i xerrau? Mare meva. Si no espabilau vos anau a segona directes!! Sou igual que els de l'Ibiza, tots aquests que varen ser ajudats de manera asquerosa quan esteien a 2ª ara ho passau malament.

user Joan | Hace más de 2 años

DetxonditY también jubilar a Salva Sevilla. No hace absolutamente nada y lo poco que hace es para fastidiarla mas.

user Antoni | Hace más de 2 años

Me'n record que quan el Mallorca esteia a 2ºB i varen enfrentar-se el Baleares i el Mallorca quan vaig anar al camp i vaig veure a Reina lo que feia i la cara que tenia i com es dirigia i mirava al públic ja vaig veure que era un porter raro, follonero i marrullero..De tot menys un porter!! Vaig fer no sé quants de comentaris en contra d'ell i tots els barralets me varen atacar, insultar i faltar en el respecte perque me ficava amb ell. Ara què passa barralets? Després de 3-4 anys vos heu donat compte de com és en Reina? Un porter que no val res més que per donar problemes i ficar-se a follons? HOmbre ja era hora que vos donassiu compte i d'una vegada reflexionassiu sobre el vostre equip. Ara vos falten en Salva Sevilla i en Dani Rodriguez perquè vos doneu compte. Bé esper que d'aqui 3-4 anys digueu el mateix d'aquests dos darrers. Bones Festes!!

user Trinxet | Hace más de 2 años

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaQuina nirviada...😄