user Occità | Hace más de 2 años

Els autèntics mallorquins nacionalistes indepedentistes no venuts a CataluÑa, també tenim sa nostra pròpia diada del 25 de octubre de 1349, quan honrram i recordam es nostres herois morts i decapitats, comandats per es nostre darrer rei Jaume III de Mallorca a sa batalla de Llucmajor, defensant ses llibertats de sa nostra petita gran nació independent del reine de Mallorca, de ses forces d’ocupació nazional catolicisme catalanes de tropes de mercenaris almogavers feixistes bèsties tarades DE PERE IV d'Aragó que sembraren el terror per tota sa nostra illa al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ). Mataren a Jaume III decapitat amb es coll teiat i el dugueren a amagar a sa catedral de València, perque es mallorquins no poguessin venerar-lo i ens oblidàssim de sa seva gran història i llegenda en defensa de ses llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca. El 1905 ses restes del rei Jaume III de Mallorca vàren retornar a Mallorca per sa gran intervenció personal del gran rei Alfonso XIII de Borbó, qui va reparar sa històrica gran injusticia catalana, decidint que ses restes del gran monarca independentiste mallorquí fossin escoltats amb tots els honors y transportats de València fins a Mallorca. Els seus restes reposan actualment a sa catedral de Palma de Mallorca, en companyia de ses restes del seu padrí el rei Jaume II de Mallorca, per glòria de tots el mallorquins, després de 556 anys d’exili vergonyós i amagat per els catalans, vergonyós per part de ses autoritats feixistes catalanes, les cuals sempre han volgut ocultar es vergonyós i repressor tracte supremacista tengut amb Mallorca i sa seva història i cultura. Això es història documentada el deMES son coberbos Tomeu del adoctrinament verd traidor i venut als catalanans invessors i repressors. Això no s'estudia a ses nostres aules adoctrinadores de la memòria histórica. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace más de 2 años

Aquets nous republicanets de saló que volen fer oblidar sa nostra monarquia, són es mateixos republicanets que cada 31 de desembre duen flors i veneren s'estàtua a sa nostra Plaça d'Espanya, del seu monarca republicà occità Genocida Jaume I. Celebren amb molt de goix sa data del que va ser es responsable del genocidi de població civil musulmana MES gran de sa història, quan ses bèsties tarades de ses tropes mercenàries almogavers al crit de “ Desperta ferro “ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ), vàren teia es coll a nins, dones, padrins i tota sa població civil de la Madina Mayurca. Van matar es doble de musulmáns que es nacionalistes sèrbios de Jugoslàvia. Quan el rei en Jaume va veure es terrible genocidi va exclamar ses paraules històriques de : “Vergonya cavallers, vergonya” sou unes bèsties tarades. Aquesta data no hauria de ser mai orgull de celebració dels mallorquins, hauria de ser record de vergonya per els republicans catalans genocides.

user Occità | Hace más de 2 años

Els autèntics mallorquins tenim sa nostra diada que es nostre propi día de l’independència, el 12 de septembre de 1.272, quan es nostre rei de Mallorca Jaume II va firmar sa carta de ses Franqueses escrita amb llengua occitana, per sa cual es constituia es reine de Mallorca, segons es testament del conqueridor Jaume I, però els seus hereus fexistes i bèsties tarades catalanistes mai aceptaren sa nostrta independènica que ells ara tant reclamen i mai volgueren per Mallorca, i no aturaren de oprimirnos fins destruir sa nostra petita gran nació. Vergonya cavallers, vergonya.

user Santi Transporter | Hace más de 2 años

No nos olvidemos de los esfuerzos de TODES, por Dios qué discriminación! Cuanta chorrada y tontería

Ya les vale Ya les vale | Hace más de 2 años

Paridas que llegan a decir.

Decadencia Decadencia | Hace más de 2 años

Esto no lo anulan, eh? Disgrisiats!

user juan florit | Hace más de 2 años

¿y -les todes,que,discriminades?

Camb10 Camb10 | Hace más de 2 años

Todos y Todas.. ¿No bastaba el todos? Jaja Siempre metiendo la puntita?

user Estado retrasado | Hace más de 2 años

El consell es un chiringuito y de los gordos

user Joan | Hace más de 2 años

Ya empiezan con la propaganda electoral.... pero señora cladera si todavia no ha solucinado el desastre que tiene el consell y ya espera que la vuelvan a votar.....que poca vergüenza !!!!!!