user Bartomeu Ramon | Hace más de 2 años

Totalment d'acord amb l'article. La sortida en fals de la dictadura i el suport dels EEUU després de la 2a Guerra Mundial a un pais europeu amb govern antiticomunista q evidentment mai es va acabar de fiar d'un Hitler q evidentment també hagues fagocitat Espanya ha permes no tan sols aquesta impunitat dels crims de posguerra sino q a mes a permés q els guanyadors i descendents o canviants de bandol hagin pogut tenir posicions i situacions privilegiades i q ni tan sols avui dia es condemni a espanya (començant per ells msteixos, esglesis, mitjans, judicatura etc com es fa als països democrates (Alemanya, frança amb les colonies i abusos de l'esglèsia etc.) Per aixo els de blanquerna un cop sentenciats han tengut aquesta prevenda o privilegi i els independentista, hassel, valtonyc, etc castigs exemplars i execució de sentencia sense dilacions.

user Xisco Mallorquí | Hace más de 2 años

Ciutat de Parella. Otro que no sabe decir que es ser fascista… Que es fascista, alguien sabe lo que es ser fascista en pleno siglo XXI? Comunista sí que es fácil decir que es y les aseguro que no es nada bonito. Lo fácil que es ser comunismo en un país libre y decir las tonterías que quieras y lo difícil que es ser libre en un país comunista y no hacer la tontería de decir lo que quieras…

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Los FACHAS de HOY en ESPAÑA son los que LLAMAN FACHAS A LOS que NO PIENSAN CÓMO ELLOS.

Ciutat de Parella Ciutat de Parella | Hace más de 2 años

No solo en la política: en el ejército, en la policía, en la guardia civil, en la judicatura... No es que hayan surgido de pronto como esclatasangs. Es consecuencia de una transición malparida y casi inexistente donde el fascismo institucional cambió de chaqueta de la noche a la mañana pero solo de boquilla. Es curioso como se retratan algunos comentaristas en defensa de lo suyo: el fascismo neofalangista.

user Xisco Mallorquí | Hace más de 2 años

Meam senyor Siset… Es per vosté de demócrata es fet de organitzar un referéndum d’ho mes per independentistes emb sos urbes plenes de votos (lógicamente a favor) abans de començar? Un catalanista es lo mes fascista i similar a franquista. Lo diré per qué: En “Paquito” lo agradaba molt modificar s’historia a n’es seu costar. També sa imposició de sa llengo sense respectar a n’es altres Sa transformació de ses cultures I tradicions… Li sona d’algo tot aixó? PANCATALANISME!! Vosté es simplement un renegat més I un fasciste disfraçat de demócrata.

user Ronin | Hace más de 2 años

Eso, persigamos el fascismo, es necesario que el niño de Canet pueda estudiar su 25% en castellano sin amenazas.

user NormaDin | Hace más de 2 años

Macartismo de izquierda. Sea lo que sea eso, la izquierda. ¿No os da vergüenza ? La pregunta es retórica

Pep Pep | Hace más de 2 años

@La roqueta, de lleis no en sap gens, i pel que pareix de la realitat tampoc.

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

Bon article. Tots els demòcrates hem de denunciar el feixisme institucional fins a fer net de tot

user La roqueta...😅 | Hace más de 2 años

Sr Bennassar, se nota que a usted la EXTREMA IZQUIERDA le gusta demasiado...los independentistas que usted dice tardaron mucho en entrar en prisión. Viva España!