Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Gürtel & KitchenTú eres un DIFAMADOR lo qué nos dice muy CLARAMENTE LA CLASE DE PERSONA QUÉ ERES. De verdad qué lo tuyo es PENOSO

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Dos DESLEALES animándose el uno al otro INCAPACES AMBOS de RESPONDER CON ARGUMENTOS. Y es que NO LOS TIENEN. Yo ni os envío al médico ni al colegio SEGUID ASÍ.

user Lluís | Hace más de 2 años

Gürtel & KitchenAquest detall de "caído" amb accent i sense demostra que ha registrat dues vegades es mateix nom (com a mínim!). No té sentit des ridícul. Un reportatge dedicat a dues primeres figures de sa filologia catalana no se mereix comentaris tan infantils, absurds i ridículs com es que protagonitza aquest individu de personalitat múltiple (però sempre amb es mateix discurs malaltís i monolític contra sa llengua des mallorquins). Si es temps que dedica a fer es ridícul per aquí el dedicàs a estudiar qualque cosa i formar-se, per ventura li fugirien es mals arrambatges, exercitaria es cervell i almanco tendria un futur laboral. Així com va, sa salut mental se li anirà deteriorant.

user Gürtel & Kitchen | Hace más de 2 años

LluísEn el nick a vegades escriu caído amb accent i a vegades sense. Es tan Kurt què creu que dient sis vegades el mateix té més raó. Desprestigia al diari i a las personas que participen en el foro.

user Lluís | Hace más de 2 años

AngelcaidoFeliz2021= Isleño = MaximusESP = Jaume [el Santíssim Quintet Espanyolista, cinc noms registrats i un sol espanyolista vertader] Te faries un gran favor si callaves, perque almanco deixaries de fer es ridícul. Aquesta notícia supera sa teva capacitat de comprensió: dues figures de sa filologia catalana com mossèn Antoni Maria Alcover i en Francesc de Borja Moll mereixen admiració i respecte, no comentaris infantils d'un espanyolista com tu que desprecia tant sa nostra llengua que la voldria fer desaparèixer. Calladet estaries més guapo, creu-me.

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

JasmineNo te preocupes. Llevan 40 años gastándose un dineral desde el GOVERN Y La GENERALITAT y no han conseguido NADA en la POBLACIÓN. El Pueblo siguen hablando como lo ha hecho siempre el BARCELONI lo hablan para vergüenza suya los apalancados. Ni siquiera les ha resultado útil lo de SINO TIENES TITULO CATALÁN NO TRABAJAS EN LA ADMINISTRACIÓN. Llevamos más de 2000 años superando INVASIONES y aquí estamos. Saludos

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Gürtel & KitchenSu respuesta es un ejemplo de lo qué no debe ser una respuesta NI UN SOLO ARGUMENTO. Ustedes CON SUS RESPUESTAS NOS DAN LA RAZÓN. Gracias

Angelcaido Angelcaido | Hace más de 2 años

Gürtel & KitchenPóngase tranquilo. NO INSULTE NO SUGIERA FALSEDADES COMPÓRTESE cómo lo haría una persona formada. Disimule al menos

user Andreu | Hace más de 2 años

Esta es parte de una de las cartas que envió el mosén al Institut d'Estudis Catalán cuando cocinaban, hace 100 años, esa milenaria lengua catalana. "Si, senyors: La Secció Filològica practicament no té per català lo que parlen eixes regions, sino just lo que's parla a Barcelona; per ella tot lo que no siga el barceloní, ès un dialecte... putrefacte, que no mereix figurar dins els tractats gramaticals que publica del català literari. La Secció Filològica omet de la manera més absoluta dins el seu sistema ortogràfic els problemes d'ortografia característics de les Balears, Reyne de València, Catalunya occidental i Catalunya francesa, com si tals regions llingüistiques no [135] existissen dins el domini català. Lo sistema ortogràfic de la Secció ès just p'el català de Barcelona o català central, com diu En Fabra i companyia. Aquest català es el més tarat i sollat de castellanismes, el més magre, engalavernat, escanyolit i tastanetjador de tots els dialectes catalans. Tot lo que no ès aqueixa casta de català, la Secció Filològica ho té per dialecte goterrenc fusellador."

user Gürtel & Kitchen | Hace más de 2 años

Resulta pintoresco leer como opinan los voxeros y sucedáneos cuando el mundo de la cultura no es lo suyo. Hasta hay un grotesco pseudo catedrático de filología que se cree estar por encima de la RAE y del conocimiento de las Universidades. Patético.