user Antoni | Hace más de 8 años

Molts d'aquests que ara protesten fins fa ben poc fardaven de feina i de preus dels seus pisos mentres d'altres ni podien accedir a una vivenda. Ara s'ha girat la truita. Que s'espabilin, no haguessin malgastat els doblers en viatges, vicis i soparingos tot lo dia... Cap pena ni una. la vida són cicles i això és un d'ells. No tota la culpa la tenen els bancs ni els polítics. Cada un ha de ser conscient d'on es fica i del que pot gastar. Ara els altres que SI hem fet les coses com toca mirant preus i no gastant el que no es pot, no els hi hem de pagar les cases ni les ajudes. A cercar feina i a estudiar!! Referent als inmigrants que hi ha a la foto, que cerquin igual feina i res de cases subvencionades i malgastar doblers públics perquè els de fora visquin amb tot gratruït. NO, NO i NO amb els imposts dels mallorquins. Ja està bé de mantenir en els altres!! Quan noltros necessitam qualsevol coseta ens discriminen. BASTA D'AQUESTA COMEDIA! BASTA DE VIURE DE SES AJUDES.

user LLosco | Hace más de 8 años

ja lis egrederie e molts escriure i xerra es mallorqui,no com colcuns que just xerren une llengo i no es sa mallorquine.

user Web "Me gusta" | Hace más de 8 años

"Vivienda digna para todos" Lo pone la constitución......ZP. Hizo la ley de desahucio exprés. ¿Hay alguien de las izquierdas que haya dicho algo al respeto?...¡Ah ya!: que no les interesa. Hay que seguir siendo ignorantes ¿Verdad?

user @Llosco | Hace más de 8 años

Mol ve Llosco axî me grade, en bâléà !!!

user LLosco | Hace más de 8 años

No te dic lo que pens perque altres vegades no mo han publicat,lo unic que te dic es que molts de equests senyos es bancs no acepten sa donaco en pago i edemunt de prenderlis es pisos han de pague tote se vide i es bank sa quede en se seve case,,repetex no te dic lo que sent perque no mo publiqueran.

user rostoll | Hace más de 8 años

En d'altres països, com ara França, el habitatge públic és sobretot de lloguer, la qual cosa em sembla més coherent.

user Para suspiros | Hace más de 8 años

Pues con la 'familia'que te ha caido en suerte, no veas la de años que te quedan de seguir pagando. Si es que vas a pagar hasta el dia del Juicio, chaval!

user suspiros | Hace más de 8 años

soy un trabajador asalariado de la hostelería con dos hijos ninis y mi pareja en el paro

user suspiros | Hace más de 8 años

yo hipoteca : 480 € , agua 40 €, luz 60€, gas 25€ ,ibi 12€ mes, seguro casa 20€ mes, total 637€ al mes ; yo no quiero pagar eso quiero que me lo regalen. MONTEMOS UNA PLATAFORMA

user Deixxau-los fer! | Hace más de 8 años

Per aqui opinen els que varen fer el "Show de Sa Fatxina" amb uns quants amigots més