user pepet | Hace más de 8 años

M'agradaría saber quin idioma parla en "En Tomeu de Son Espárech"

user Fuera | Hace más de 8 años

Otra aprovechada de la politica, money money.

user opin | Hace más de 8 años

encara crec en el PI,només es el poble de Manacor,on els caciques volen gobernar, si o si..no generalasimem...moloots saben que dic..me voy a la farmacia..

user babsi | Hace más de 8 años

perque deixau es , des diari que gent fasi toms de escritura diuen bejanades y llevau ses coses que no vos interesa?

user LLorens | Hace más de 8 años

Estic completement decord en sas propostes des PI,hhem de vota partits que son mallorquins.

user Juan Ramón | Hace más de 8 años

No hi ha temps que no torn. PP-UM(2) i a passar sa panareta.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Josep Miquel, Ne ribarem à lleggí d'animalades. Si En Saussure ha passat à s'histori ês pes seus tres cursos de llingüística general que vá doná à s'universidad de Ginebra que apartí dets apuntes des cuals es seus alumnos varen publicá un llibre. Però que t'he de ná à explicá, si tanmatex no hey ribes. Heyá un llibret d'En Fracesco Avolio, que ja vá pê sa cuarta edició, que se titula 'Lingue e dialetti d'Italia', qu'ês molt bò de lleggí y à lo milló te desfarrería ses crosteres que tens pes cervell. Sa custió de doná nom à ses distintes variants llingüístiques, ês exclussivament polítich. Y xerrant de paranoyes intelectuals, ¿quín nom ley heu donat, es catalanistes, an es rossellonês? ¿Catalá nòrdich? ¿Ò catalá boreal?

user pamboli | Hace más de 8 años

Aquests que sofreixen la paranoia intel·lectual com n'esparrech, els del b@£ëã, han arribat massa enfora, no hi deu haver cap manera de denunciar-ho? En pla per intentar difondre material acadèmic inventat per tal d'aconseguir uns certs propòsits polítics. És com si jo ara dic que el món és pla i ho vaig repetint per tal de desmentir que Espanya va fer la volta al món

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

I ara que ja el pobre Tomeu de Son Esparech ja ha demostrat que sap cercar el nom d'un llinguista, millor que el coneguin pocs, com es el cas del que anomena, en Saussure, que tal si ens diu els seus coneixements en la materia o alguna institució academica de tot el mon, incloses les que també analitzen el sanscrit, que diguin que el que es para a Ballears no es ni mes ni menys que llengua catalana? A clar no pot ni ell te coneixements academics damunt la materia ni pot anmenar cap institució que l'avali, senzilament perque beneit no ho es, hi per tant sa que no ni ha ni una.

user Siurell | Hace más de 8 años

RAE mallorquin dialecto del catalan...