user Idò | Hace más de 8 años

Por la misma razón por la cual se está eliminando las corridas de toros (que vienen como mínimo desde la época minoica), es decir, que nuestra valoración de la realidad ha cambiado, NO se puede poner como fiesta "nasioná" el 31 de diciembre salvo que queramos basar nuestra identidad en el asesinato (por muy catalanes que fueran los que mataron, robaron y violaron durante tres días de tal manera que el mismo Jaime I reconoce en su crónica que no pudo pararlos). La millor data és el 12 de setembre quan Jaume II de Mallorca va jurar els privilegis del regne de Mallorca, regne independent fins que l'any 1279 el seu germà el va obligar per les armes a firmar el pacte d'enfeudació, no sense fer abans una protesta secreta davant notari a on va dir que "videns quod potentia armorum maior sua erat", és a dir, que com va veure que la poténcia de les armes del seu germà Pere era major que la seva, es va veure obligat a signar. I aquesta reclamació d'independéncia respecte a Catalunya va ser constant a la Casa de Mallorca, però com es sap, els catalans (a Saragossa se'n fotien d'això) no la varen voler mai acceptar.

user Amapola | Hace más de 8 años

Ya de camino que cambien la navidad en verano que las uvas son del tiempo...!!!! La gente no se que tipo de aire respira pero se les va el cerebro. El 31 no ira nadie.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Llorenç quin doiot dius? Els que varen dir que consultaries son els de l'actual govern i que jo sàpiga El Pi no hi es, clar que lo teu s'enten son molts d'anys d'ibediencia cega i sensa pensar a lo que diven els de l'au carronyaire de la mar i per tant ets oncapaç de distinguir les diferencies entre els altres partits, tu ets un dels de la conspiranoia de "todos contra el PP".

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Idefonso Machuca llamar rojos a los de El Pí es casi como para una candidatura al Premio Einstein (Premio Nobel a la estupidez humana) ¿en que mundo vives, quizás en rsticulín?.

user Llorens | Hace más de 8 años

Deien que consultaríen es poble antes d´agafà decisións, es poble ets hi ha dit a totes ses enquestas que heu volem es 12 de septembre, però ells a lo que Cataluña ets hi digui.

user Ferreret | Hace más de 8 años

En ben Jaume l varem se reinat independent.

user anda que no | Hace más de 8 años

Para que solamente saquéis una noticia de la Diada de Mallorca y veinte mil de la Diada de Cataluña, la pueden poner el día que os apetezca.

user Tofol | Hace más de 8 años

Celebren la matança de musulmans, quin oi.

user Rodrigo Doreste | Hace más de 8 años

Ahí estamos... un partido que decía que nacía con vocación de cambiar la política las islas, proponiendo cosas interesantes e inteligentes. Al final más de lo mismo.

user Vergonya si, però de gent com tu | Hace más de 8 años

Vergonya és que uns renegats, tractin al Rei de la Reconquesta Cristiana de la seva terra, de genocida i d´herois als de Navarra, Castella, Astúries, etc. Vergonya és ser un renegat gonella, venut als invassors des-de fa trescents anys. Vergonya és anar contant mentides per tal de fer propaganda ideològica de la Extrema Dret..