user Joan | Hace más de 8 años

Això només vol dir més gent i per tant més renou, més brutor i menys espai pels que som de Cala Ratjada. És el que ens faltava per acabar de convertir-ho en una ciutat sense llei on tot s'hi val...els turistes beuen i s'engaten al carrer, ocupen les platges sense deixar espai pels que som del poble, embruten i fan renou sense importar-los gens el respecte pels que vivim allà. Pel que sí que s'hauria de preocupar el govern és per netejar els carrers i les platges, evitar el botellot generalitzat i principalment fer el necessari per garantir el respecte i descans dels que hi vivim i ens sentim impotents davant aquesta invasió desmesurada. Si res no canvia, en pocs any s'acabarà de convertir en un lloc inhabitable, només apte per anar-hi de festa i a desmadrar-se sense pasar gens de pena...una llàstima...

user AHÍ QUEMANDOLO TODO | Hace más de 8 años

DAME MÁS GASOLINA, TOMA GASOLINA, DAME MÁS GASOLINA...

user Joan de Son Moll | Hace más de 8 años

I quin atractiu te Cala Rajada per el passatgers dels creuers? El botellot, els hoolygans gats que hi ha per tot, Cala Rajada fa anys que no te cap atractiu per el turista de qualitat, vers que es va massificar a final dels 80 i els 90 amb noves construccions d grans hotels, i es varen permetre excessos de bars, pubs i discoteques, es una mescla de Punta Balena i Carrer del "jamón" vomitats, orí, renou i merda per tot.

user Mar | Hace más de 8 años

¿Y Cala Ratjada puede asumir la gestión de residuos y provisiones que los cruceros implican? ¿Y qué hacen centenares de personas durante horas y horas en Cala Ratjada? ¿Excursiones programadas a otros lugares o los sueltan como un rebaño? Que no se trata de hacer una paradita para dar una vuelta y partir. Dudo que esto haga más felices a los vecinos de la zona.

user ullastre | Hace más de 8 años

No hi crec massa a l'escala de Cala Rajada, emperò els creuers ténen l'avantatge de visitar-nos també fora l'estiu, en temporada baixa. No seria idò tan negatiu i pessimista, dels que veuen tot en negre. Tot mereix de ser estudiat amb els avantages i els inconvenients.

user tofol | Hace más de 8 años

Y tot aquest trui per que ês rics siguin cada vegada més rics y ês pobres cada vegada més pobres! sino..demana-vos ès que féys feyna a ês turisme si estau forrads...(rics no conten!)

user Ya basta. | Hace más de 8 años

En Mallorca ya hay demasiados turistas, este verano ha sido un infierno y castigo a nuestros recursos naturales. Ya basta de tanta gente.

user Toni | Hace más de 8 años

Mare meva, en sentirem de dois i tot por voura si mos umplin su "buxaca", de quine manera no importa sa cuestio es fe es paripe, vaie fame de politics, Deu meu avon arribarem, parmi se proven avoura qui la diu mes grosa, au ido...

user pimm | Hace más de 8 años

¿Pequeños cruceros? ¿Serán muchos? ¿Serán cada vez más grandes?

user enrique | Hace más de 8 años

Quizas que nuestros políticos y sus pactarios se aclaren no¿? primero nos sobran, queremos poner cupos y limitar el turismo, después los queremos sangrar con tasas turísticas, ahora queremos que vengan.. acaso los invitaremos para decirles que no son bienvenidos cuando lleguen? vaya imagen de política bien pensada y planificada, Deu meu !!