user Goriet | Hace más de 8 años

Crec que un gonella orgullós de la seva ignorància i dels seus petits senyals ha provat d'escriure (?) qualque cosa, però encara no he aclarit què volia dir.

user gonella per méus coyons | Hace más de 8 años

Som gonella, ell SI defensava sa nostra terra, sas nostras costums y SA NOSTRA LLENGO ÚNICA: Sa Baléà. Mordor está tancada entre Fransa, Aragó y Valénci, y ho tendrán crúu per sortirne d'allà, donad qu'en Bilbo y Sa Compañía vigilen ben atents, juntament en sos Elfos de tota sa terra mitja -o a mitjes que dóne lo matex-.

user Goriet | Hace más de 8 años

Que tomen nota los catalanes, que tot el que escric és en castellà ranci, a més d'inventat. "El balear reconocido mundialmente como idioma", ja ens explicareu a quines universitats del món mundial podem aprendre aquest "idioma", a part, com sap tothom, de la Universitat de Mordor.

user Qui diu que vulguem dependre de Catalunya? | Hace más de 8 años

En às d´independitzar-nos d´Espanya, Balears no dependria de Catalunya sinó que seria una república autònoma. Si se confederàs amb Catalunya o no, se decidira després. A lo que no hi ha dret, es que la segona regió d´Espanya que més aporta, rebi menus de la metiat de la que menys dóna. I espereu que s´en vagi Catalunya i veureu com mos suquen encara molt més. Si no voleu ser catalàns podem ser anglesos o alemanys, però no convé quedar-se a Espanya perue l´expoli serà brutal.

user Nyiflis! | Hace más de 8 años

El 19 de setembre, veurem als del Sirculo Belear vestits de pagesos mallorquíns i ballant boleros amb musica de passodoble. Jo hi aniria, per riure un poc, però no vull que me comptabilitzin com a manifestant, I esper que no hi vagi gent pensat que se manifesten per Mallorca, quena en realitat ho fan a favor de la Espanya canyí i de la re-centralització.

user Gran festa botiflera y gonella | Hace más de 8 años

Per defensar la cultura i la identitat pròpies? Deu ser pròpies de Castella i d´extremadura, perque a la cultura pròpia nostra, bé que la trepitjau.

user No les interesa que se sepa, porque au cuento se d | Hace más de 8 años

Si se intenta explicar lo que ocurrió en la Guerra de Sucesión y de cómo Castilla se erigió en la directiz del Imperio, es para que la gente vea que las idi0tez de la lengua Balear o del Mallorquín como una lengua diferente del Catalá ya que , son rollos cansinos y antiguos, tan antiguos que tienen trescientos años y que se inventaron los españoles. Y vuelvo a insistir que los culpables, fueron los nobles castellanos y no la buena gente del pueblo, que también perdió hijos y maridos en la contienda. En fin, sólo para que se sepa y ni caso a según que historias absurdas que se escriben por aqui.

user Baleares existe | Hace más de 8 años

Y los ciudadanos de las Islas Baleares, sea cual sea su orign, deberían preouparse para que el dinero que pagamos nosotros, no se vaya a otras comunidades. Es ridículo que algiunos se vistan de patriotas, porque quieren el modelo de unas islas aisladas de su propia cultura, sean también los que meten ruído porque quieren que nuestro dinero siga gastándose fuera. Hagamos nuestra propia lucha y metámoles otra piedra en el hígado al Gobierno de España y quizás también logremos que nos consieren un poquito importantes.

user Hoy y mañana, no ayer | Hace más de 8 años

Dejaros de Reyes, batallas, pactos, tratados etc, Hacen falta mas países como Catalunya que quieran progresar y construir un mejor futuro, y que no se apalanquen en políticas rancias, inmovilistas y caducas como la española

user J. Mir | Hace más de 8 años

La Fundació Jaume III si que està tergiversada i a sou d'en Bauza, be no crec que ara pagui dels seus.