user Pebolli | Hace más de 8 años

Yo soy Bonnin , sefardita como Serra o como Ensenyat , pero tbien soy Español además de ser mallorquín , y me han robado más los Sefarditas mallorquines que Madrid , y me callo por no dar nombres .

user Jo si | Hace más de 8 años

El senyor Ensenyat a jo si que me representa. Vaig votar el seu partit i m´agrada com fa feina el seu equip de Govern de Consell Insular. Molt millor que la senyora Salom.

user Noltros no robam la Llengüa, al contrari | Hace más de 8 años

I ho diu en Castellà. Se vos veu massa el llautó. Per qué sou tan falsos i no deis el que pensau de veritat?

user unapena | Hace más de 8 años

ca!, Ca, Ca, CACA!!!....aquesto homo sa confus, ell a dit, "«progresiva marginación de nuestra lengua y el intento de hacer desaparecer la conciencia de unidad lingüística catalana».", en realitat volia dir, «progresiva marginación de nuestra lengua y el intento de hacer desaparecer la conciencia de unidad lingüística balear en pos de la catalana»., i dic aixo perque el pens un homo cult, i per tant no pot esser que desconequi sa nostra historia de aquesta manera....res, res, res, que una confusio la pot tenir qualsevol.

user un mallorqui empreñat | Hace más de 8 años

Los que están robando nuestra Historia y nuestra lengua son ustedes, Nuestra lengua y nuestra historia no es la catalana es la MALLORQUINA. Por ejemplo;¿ me puede decir en que lengua habla uste y sus amigos ?

user Carretera | Hace más de 8 años

Ensenyat, a ver si arregla de una vez los arcenes de la carretera que une Palmanova con Calvià, que vamos a tener más de un disgusto.

user Moixita | Hace más de 8 años

Que ens contesti el Senyor Ensenyat si durant es 23 anys de govern Socialiste a Madrid no ens vàren robar i perque no vàren millorar sa nostra financiació. Tots aquests anys (23) que es recolzaren amb es govern de Catalunya donant-los tot allò que demanaven per tal de tnir es seu recolçament ja que no tenien sa majoria absoluta que te s'actual govern. Que ens digui com es va preocupar Catalunya des Balears, a veure si és capaç. Vos record que no ens vàron donar ni UNA prova nàutica des Jocs Olimpics del 92!!

user mos representes | Hace más de 8 años

Visca el nostre President del Consell, visca Miquel Ensenyat , per molts d' anys , valent i acoretjat

user juan | Hace más de 8 años

Després d'escoltar la cantarella de siempres que " Madrid ens roba" vam veure els Taverners que "qui els a vist i qui els veu" ... segurament per enxampar subvencions ...

user Carrió | Hace más de 8 años

Ensenyat: has trabucat el cap! No saps el que dius! MÉS beneitures en el "teu" discurs de president del Consell (que no de Mallorca) i fan llàstima. Tu no representes els mallorquins. Fes-t'ho mirar. I si no pots entendre o no vols assabentar-te que les Illes Balears NO són, ni han estat ni serán part de Catalunya, doncs ves-t'en a casa teva!