user Del regne enmig de la mar | Hace más de 8 años

Que n'hem de llegir de beneitures de suposats defensors de "lo nostro", furibunds antimallorquins encara que s'auto-titulin anticatalans, són anti-tot, de la ignorància a la intolerància, mentalitat antimallorquina perquè sols sens antimallorquí es pot menysprear la figura i feina i personalitat de Guillem Fullana i Hada d'Efak, sí... Fullana, ignorants, de nom artístic Guillem d'Efak. Escoltau qualque cançó seva abans d'opinar sense sebre. Siau qui sou, mallorquins.

user Víctor | Hace más de 8 años

@Quinescosesméstristes, ¿quién te ha dado a ti el manual de cómo ser mallorquín? ¿te lo han dado en cataluÑa? " (...) mallorquíns renegats, mitjos mallorquíns amb una gran predominància de la cama dreta i forastera, (...)", qué bien escribes los insultos, y que poco te censuran.

user Víctor | Hace más de 8 años

Arrodillarse a los catalanes da muchos puntos en estas islas.

user Quinescosesméstristes | Hace más de 8 años

I aquests comentaris en contra de Guillem d´Efak, que dubt molt que sàpiguen rès d´aquest autor, i en contra de la Llengua, no estàn fetes per gent que fa dos dies que és aqui, sinó que estàn fetes per mallorquíns renegats, mitjos mallorquíns amb una gran predominància de la cama dreta i forastera, i forasters que han nascut aqui o que dúen més de quaranta anys visquent, menjant, bevent i c@gant aqui, però que no els dóna la gana d´aprendre el Mallorquí , ni tan sols per poder mantenir una conversació de la vida quotidiana, sense cap altra pretensió més culta Tot perque pensen que si ho fessin, se rebaixarien.

user banderas cubano-aragonesas | Hace más de 8 años

@laura, corre, te darán una estelada después de tu comentario

user Toni | Hace más de 8 años

Dice un lumbrera catalanista aquí abajo "Que me perdoni la gent amb una dificiència, però aquests que opinen per aqui, deuen tenir greus problemes cognitius o alguna malatia mental no tractada..", me suena mucho a lo que decía la guardia de Stalin cuando detenía a los sospechosos de opinar diferente, y los metían en los gulags para reformar sus ideologías. Eso sí tenían suerte, porque muchos no salían de la sala de interrogatorios. Esa supremacía "moral" de la izquierda catalanista es de un origen ciertamente racista que todo lo que leen en español ya les entra mal por el ojo, lo procesan a un nivel político barriobajero y luego sueltan lo que sueltan, en plan nacionalismos excluyentes, como cuando Sabino Arana insultaba a los castellanos o Pujol insultaba a los andaluces, eso sí, desde una superioridad mental intachable, el 3%.

user Toni | Hace más de 8 años

Para el de abajo, lecciones de moralidad de tu parte, las mínimas.

user La Més Baixa Catadura Intelectual i Moral que s´ha | Hace más de 8 años

Que me perdoni la gent amb una dificiència, però aquests que opinen per aqui, deuen tenir greus problemes cognitius o alguna malatia mental no tractada.. No és normal despotricar en contra d´un autor, sigui en la llengua que sigui, iperò el més preocipant és el beneit0t que diu no sé qué d´agenollar-se davant els catalàns Es que no té cap sobra.

user Toni | Hace más de 8 años

@Tofol, completamente de acuerdo contigo. De crear puestos de trabajo no tienen ni idea, pero de arrodillarse delante de los catalanes lo hacen de lujo.

user AL SERVICIO DE CATALUÑA | Hace más de 8 años

CATALANADAS Y MÁS CATALANADAS SIN FIN