user X | Hace más de 8 años

Quan se va morir en Martorell, aquell que va fundar el Circulo Balear i que posà una bomba al repetidor de TV3, no li varen posar tants negatius ni feren tant reumbori com amb aquest bon senyor, que va fe molt per la cultura, creà llocs de treball, donà un servei a la societat i no va fer mal a ningú.

user S'oller de sa plaça | Hace más de 8 años

Això és una autèntica vergonya. Però quin tipus de gent és la que vota els comentaris en aquest diari ?.

user A Alucinado | Hace más de 8 años

Alucinado. Fés exàmen de consciència i pensa que si d´aquest senyor, que era tot un cavaller, un científic i un intelectual, que no mentia, no calumniava i no robava,i així ti tot en hi ha que diuen coses tan dolente d´ell... Qué diràn el dia que tu deixis aquest món, i si és que ets una mica conegut, surti als diaris una petita resenya del teu decés amb , amb un espai per fer comentaris. Pensa t´ho, perque ningú dura per sempre i la vida passa molt de pressa.

user a corios | Hace más de 8 años

I tu qué saps si els de la Obra Cultural Baleat ha deixat aqui els sus condòls o si s´estimen més anar al tanatori o al funeral? També és veritat que darrerament hi ha molta gent, que no vol llegir aquest diari perque està farta de gent que no respecta, insulta i sobre tot, que menteix.

user Auto-odi | Hace más de 8 años

Francina: Si la Obra Cultural Balear no és una entitat bona, no sé que deuen ser el Círculo Balear i la Fundación Jaime Tercero.

user coberbos | Hace más de 8 años

que si català, que si balear. que si sa mara quel va parir. tot això no son mes que banaitures per es beneits. sa prova està en es dos diaris de major tirada de aquestes illes, en espanyol i es anexos amb angles i alemany. se economia se mou amb aquets idiomes, en lo coloquial i familiar es mallorquí i en lo de despistem, es català i no n´hi ha pus!

user coriós | Hace más de 8 años

Es que ni los de la Obra han venido aquí a dejar una sola condolencia, es muy fuerte eh.

user Walter | Hace más de 8 años

... y decían que Franco había muerto... Basta leer los comentarios para ver que no es cierto.

user Som millors | Hace más de 8 años

Si noltros féssim lo mateix, quan se mor un del PP o del C´s o del Franquisme, com se posarien, aquests que dónen negatius als condols, tot i perque els bloquetgen els seus horribles comentaris.

user Francina | Hace más de 8 años

Descanse en paz, condolencias a los familiares y amigos. No cabe la menor duda de que ha sido alguien entrañable pero eso no quiere deci que la obra cultural balear sea algo bueno para nosotros. La obra cultural balear no es precisamente amiga de las Balears, es un isntrumento catalanista este que ha borrado la peculiaridad del mallorquín, menorquín y el ibicenco. Lo peor es su sumisión actual al más disparatado catalanismo-identitario-pujolista. Este señor me merece todo el respeto pero no comparo la desviación de la OCB.