user pallassades | Hace más de 8 años

Els del pal.li, és clar, no ténen tanta mala llet amb els polítics del Pacte que no amb el PP. Hi ha dues mides o barcelles. Així va el món o, més tost, la nostra vila.

user mgfgm | Hace más de 8 años

i ARA ES FELANITXERS VOLEN DEIXAR DE SER ORELLANA LA NUEVA X SER UNA PROVINCIA CATALANA?

user tomeu sanso | Hace más de 8 años

el regidor del PI, encarregat de sa Policia local, jo li demanadia, quantes multes se varen possa, per pixar al carrer, resposta cap, per tant dimisió, sa policía local de Felanitx no possa multes, a sa plaça de ses palmeres, es camión de de repartidors damunt sa cera i nigú diu res, es llógic, només vos presentau per cobrar, menos dedicació exclusive i mes feina si es que la sabe manar

user Porrerenc mallorquí | Hace más de 8 años

Jo no me crec de cap manera que els pares i pradins de tota aquesta gent se sentin catalans ni animin als seus nets a ondejar estelades i a beure i pixar pels carrers del poble sense cap problema. Aquesta gent no representa a TOT el poble, de cap de ses maneres. Se cert que més d,un desde la seva tomba si veiés al seu net diguent que és català , li fotria una bona clotellada, segur.

user coriós | Hace más de 8 años

Yo te lo explico. Toda esta gente son pro-catalanismo. Han nacido muchos ya con la imposición catalana en las aulas allá cuando se creo la ley de normalización lingüística, que la creo el Sr Cañellas y la fomentó la sra Munar. Y poco más, nada les importa lo que hagan o no hagan los partidos políticos.

user Algo no cuadra | Hace más de 8 años

Bauza gobernando en mayoria no podia asistir sin que lo increpasen, estos en clara minoria de votos, van tan campantes. Que alguien me lo explique

user menorqui | Hace más de 8 años

peculiar, divertit,únic, Felanitx,enhorabòna, m, ha encantant participar de la festa...sobrava algú amb mals habits..pero qui sab d`on era..chapeau..

user charli | Hace más de 8 años

repito una vez mas me es indiferente gobierne izquierda o derecha lo que quiero que las autoridades tomen mas medidas para este dia tan bonito de san agustin, muchos orines por las puertas de las casas cristales por el asfalto ,evitar la botellona este dia seria un gran acierto por las autoridades

user @nuncamais | Hace más de 8 años

Claro,hasta ahora mandaba el pp

user felanitxer | Hace más de 8 años

Si ho anam a cercar, aquests felanitxers que escridassaven abans a En Bauzá no representen es sentiment majoritari des poble. Per què no governa el PP a Felanitx? Perque hi va haver gent votant del PP que se va abstendre i qualcún va votar PI, no que canviassin es vot per MES o PSOE. Una cosa és que sociològicament un poble hagi canviat i s'altra que per abstenció elevada i posterior comopsició de grups municipals se faci una majoria o una altra.