user colonier | Hace más de 8 años

Quina sort té Can Picafort de tenirregidora de Festes i Batle propi. Això no passa a SonSerra de Marina i per això ni tenen "patos de goma" ni la Sala es procupa d'aconseguir allò que volen el 90 % per cent de la población: una bruticia amb animals de ploma vius i maltractats. A Son Serra, que els dònin per a on puguin, perque són uns morts de fam que fan sonar ses caceroles total perque ni arriben les llumetes, ni el vaixell dels pirates, ni l'Ajuntament es preocupa de fer festes, ni arreglar les voravies, ni de cuidar les faroles, ni de fer nets els carrers... I és trist, emperò a Son Serra ni tenen batle ni tenen regidora de Festes.

user samoixanegre | Hace más de 8 años

Hay que leer cada comentario, al mas absurdo posible mejor, vaya forma de expresarse, los protectores y los otros. Y a los protectores de animales, CUANDO VAIS A LA PESCADERÍA, QUE COMPRÁIS ?, el pescadito que se mueve, ahogándose o el que murió ayer?, a la gambita que intenta moverse, o la que ya tiene colores sospechosos?. Pensáis como deben sentirse los cientos de pollos que en jaulas metálicas, apiñados, van llegando al matadero, y de dos en dos se les mete en la cadena de sacrificio, premeditado, electrónico, para que no sufran, QUE COÑO PENSAIS?, y eso pasa cada díaaaa¡¡¡¡

user Edward Teach | Hace más de 8 años

Bon Jesus! Tú mateix te retrates. Crec que la nostra configuració cerebral és tan diferent que mai no tindrem un punt d'encontre. Però t'ho repeteixo: t'agradi o no, gaudir amb la tortura i patiment d'altres éssers vius, és mostrar una base sàdica en la personalitat. Si això ho denominau cultura, és per avergonyir-se

user El Jai de la barrequeta | Hace más de 8 años

clar!!! I al temps del homo neardentalensis es menjaven carn humana fins que va venir el homo sapiens sapiens! Però ara hem de fer el Homo Edward Teach no podem respirara ni aire perque si en respiram li llevam oxigen a ses mosques! i clar elles tenen més dret a viure que noltros així que no respiris! i si ho fas pensa que els hi lleves s'oxigen! Jo ja m'he comprat ses meves pròpies reserves d'aire per aquests anys que hem queden!

user Edward Teach | Hace más de 8 años

Benvolgut Jai, utilitzes un vell truc per a intentar fer veure una contradicción on no n'hi ha cap. Pose coses en boca d'altres per fer pensar que som gent violenta. A la Roma de fa dos mil anys trobarien cultura les baralles a mort dels gladiadors les quals, per sort, avui estan prohibides, i estic ben segur que tú també ho trobes necessari. Fer demagògia és senzill però per a fer-ho creure a ments senzilletes. La contradicció és haver de lluitar, avui en dia, contra la tortura.

user EL Jai de La Barrequeta | Hace más de 8 años

Hay que coserles la boca con agujas de saca a todos esos que quieren el maltrato animal!!! A todo aquel que no sea vegano Hay que coserles la boca!!!! No al Maltrato animal de ninguna manera!!! Ni a eso ni a la pluaridad de pensamiento!!! SOLO NUESTRO PENSAMIENTO ES VALIDO, el que no piense igual la boca cosida!!!! NO AL MALTRATO!!!!

user Edward Teach | Hace más de 8 años

Estimado aeropuerto, da lo mismo de donde sea yo. El sadismo, la barbarie, el disfrute con la agonía de un animal torturado hasta la muerte, no entiende de fronteras ni naciones. Intentar camuflarlo denominando cultura a esta malsana necesidad de observar el daño ajeno, no hace que sea mejor. Os guste o no, si la especie humana sigue evolucionando, estas cosas desaparecerán; más nos vale a todos. Ya parecen tan arcaicas, como los que matan en nombre de su Dios, que no por arcaicos dejan de ser peligrosos.

user El Jai de La barrequeta | Hace más de 8 años

EL següent pas serà prohibir que es venguin animals morts i animals embutits, als supermercats!!! No al maltractament animal, la seva ánima forma part de tots nosaltres, a voltros vus agradaria que vos fiquessina gàbies i llavor amb ansies de llibertat vos agafessin i vos deixassin lliures per sempre més?? No!!!! Com tampoc ens agrada veure la carn al supermercat Ni el peix, mort alla entre gels mort d'agonia.

user samoixanegre | Hace más de 8 años

...y se sigue pisando una tradición..., que pena de sociedad, miramos estas lindezas y no vemos las penurias que pasan algunas familias.

user Aina | Hace más de 8 años

Molt bé pel seny i sentit comú de Ca'n Picafort per NO utilitzar animals vius a una festa on passarien terror, estrés màxim i maltractament. Molt bé Ca'n Picafort, a mem si prenen nota altres llocs de festes d'abusos i tortura animal. Basta ja de festejos retrògrads.