user maria castaña | Hace más de 8 años

Pero, si esto se hace desde los tiempos de maria castaña.

user No val la pena | Hace más de 8 años

JOAN: No és que sentin mania cap als mestres, és mania cap als mestres de la Pública i funcionaris en general, promoguda primcipalment per cert sector de la Concertada, el mateix que l´altra dia defensaven a capa i espasa les escoles del Parc Bit i altres centres, tan segregadors com innecessaris.

user UIB abarrotadita de catalanes | Hace más de 8 años

Vaya, parece que los catalanes de la UIB siguen teniendo vacaciones.

user Palmero | Hace más de 8 años

¿¿¿¿1.962 PROFESORES INTERINOS???? ...... ¿¿SI LOS SUMAMOS A LOS QUE YA SON FUNCIONARIOS?? ..... ¿¿¿cuantos son???... y despues la educación pública es una de las peores .... no se entiende con el dinero que cuesta.

user En Pep Gonelle | Hace más de 8 años

Au idò, venga, a adoctrinar nins diguent que el català es la nostre llengüa, i així d'aquí un anys tendran un raconet a Andorra com el pare de la nació...

user anda que no | Hace más de 8 años

@joan, anda quítate la camiseta verde que se te ve de lejos, ahora seréis unos santos los maestros, cuando le hicísteis treinta huelgas al PP y sin tener nada arreglado no le habéis levantado la voz a los del PSOE/MES populismo.CAT, que menuda JETA tenéis, una jeta rancia y catalana

user joan | Hace más de 8 años

Perdó! volia escriure que educar és cosa dels pares i ensenyar cosa dels mestres.

user JOAN | Hace más de 8 años

Per en toni de los tangos. Ja sé que ensenyar i educar són coses diferentes. Educar és feina dels pares i educar cosa dels mestres.Però t´has aturat a pensar un moment que tal com estan les coses avui en dia els mestres han de fer les dues coses per desgràcia? A més han llevar els mocs dels infants,cordar-los ses sabates, escoltar-los, donar-los atenció i afecte ja que en alguns casos es pobrets no en tenen a ca seva ( pocs casos ). Respecte al tema del català, el que va emprenyar molt varen ser ses formes més que el contingut. Per cert, no som mestre, ni catalanista, ni estic a cap partit polític ni a cap sindicat. Salutacions.

user en toni de los tangos | Hace más de 8 años

Joan. Dius que els qui eduquen els nostres fills son els mestres. Ido jo he sentit dir a mestres que sa educacio es cosa dels pares. Com es aixo? si se parle de camisetas verdes es perque varen fer mes politica que ensenyança.

user JOAN | Hace más de 8 años

No entenc molts de comentaris que he llegit. Per què aquesta mania tan gran cap els nostres mestres? Ells són qui eduquen als nostres fills dia a dia i sa majoria d'ells fan la seva feina molt bé. No puc ententre que s' estigui parlant de les camisetes verdes tot el dia. Això ja és obsessió!