user universitaria | Hace más de 8 años

¿Nos hemos vuelto locos? ¿Se valora mas un catalan con nivel c1 que un licenciado???? ¿Realmente los manacorines prefieren un catalan sin estudios que un licenciado sin catalan? Hasta donde va a llegar la ignorancia... que triste!

user Goriet | Hace más de 8 años

Pretesos mallorquins anti-catalans, escrivint sempre en espanyol. En bon mallorquí, català de Mallorca, tant si vos agrada com si no, vos dic: On no n'hi ha, no n'hi cerquis. Aquests 4 anys que venen, els trobareu llaaaaaaaargs!

user alcover-moll | Hace más de 8 años

Quina creu haver d'aprendre els sàdics pronoms febles catalans qui s'empren molt poc en mallorquí, on diguem més aviat "la digui, per favor, que vingui".

user Antoni | Hace más de 8 años

Molt ben contestar Josep Miquel. Aquest del comentari il·legal el que ha de fer si no li agrada Mallorca és partir cap a una altra comunitat autónoma on li facin el que ell vol. Ja està bé de que la gent de fora ens hagi de comendar tot el temps. A dia d'avui i així com están les normes els únic discriminats som els mallorquins. Arrinconats amb la nostra llengua, pagant targetes sanitàries en els de fora (noltros 10€), pagar les subvencions perquè donguin ajudes per comprar cases de l'IBAVI pels de defora, feines i preferències a les escoles pels de fora abans que noltros, etc... I ningú denuncia ni diu res d'aquesta discrimanació??? Jo ja m'he cansat i ja he començat per fer un bon escrit a l'Ajuntament de Palma amb les contractacions de segons quins requisits per fer feina dins l'ajuntament deixant discriminats a molta gent que perquè no té fills, no és excluida social, però està a l'atur però no fa molt de temps no té dret a obtenIr una feina a un lloc PÚBLIC (aturats de 1º, de 2º i de 3º classe!!! Això és DISCRIMINACIÓ A LA GENT D'AQUI !!!

user plip | Hace más de 8 años

Jajajaja.

user los catalanes aquí calladitos | Hace más de 8 años

Me gustaría ver cómo me obligan a mí a hablar catalán y a que me caigan bien los catalanes. Cada uno manda en su tierra, y aquí mandamos los mallorquines, si no te interesa, ya sabes, barco y a tu tierra catalana a chillar.

user tanto catalán y tantas leches | Hace más de 8 años

A todos estos que quieren tanto catalán los mandaba yo en un barco a su tan querida Cataluña que no quieren estar en España pero no se van de Baleares ni con agua caliente. Qué ruina de país y qué ruina de CCAA. Y si tan bueno es el catalán, que UH publique en catalán al menos un día del año.

user Goriet | Hace más de 8 años

L'argument del DNI el vaig superar ja fa molts d'anys. Vaig tenir oportunitat de coneixer gent major del Sahara, tots tenien DNI (alguns il.lusos encara el conserven, pensant que el tornaran fer servir), però l'any 75 els mateixos espanyols els varen fer a sabre que aquell DNI el se podien fregar per la regata. Caime, veure-t la cara d'ignorant cada dia també deu ser frustrant, no?

user @ Els gallecs ho saben | Hace más de 8 años

Lo que has escrit és una contradicció, però sobre tot, posa de manifest l' odi que te deuen haver inculcat o bé la teva família, és una desgràcia, o a determinats antres. Pel teu bé t' ho dic: L' odi ideològic ës un delicte, així que pots anar alerta i porta't bé. Jo no vull continuar a un fòrum on rs fslta sl respecte a la gent, a ls nostra llengua i a la nostra Comunitat

user Jaime | Hace más de 8 años

Gori: lo que debe ser frustrante es ver cada día tu DNI y saber que siempre va a seguir así... Jajajjajaja