user gentecortaasucasa | Hace más de 8 años

Manhattan no te subas a la parra!!!!!!!! I los chaletitos encima de la costa ? los hotelitos tb de primera linia? No era pura natulareza virgen ,Sabes que aqui la gente paga para estar en las casetas? Pagan cntribución,... de todo.. VA quedate en manhattan que allí estás muy bien!

user mariatomeva | Hace más de 8 años

Esteim locos o que? Que és el que no enteneu? Des de quan VOsaltres aparcau a un pàrquin que està ple? Aqui la gent no s li restringirà l'entrada fins que no hi hagi cap lloc buit, llavors si.. Cosa ben raonable i lògica com fan per tots els pàrquings existents del món. Ple- no s'entra. Però és veu que la gent no i veu dos pams enfora i no entenc que si colapsam el recinte de les casetes i és cala foc qui sortirà primer? Això serà un salvesé quién pueda. Perquè la gent no protesta per el pàrquing de pagament de les covetes? Que és que no és de tothom? o per accedir a cala màrmolrs per la finca privada ? ja que només ho poden fer els de ses salines... si i volem anar els de fora poble hem d'anar a fer l'excurció.. ah no que no és el mateix no s cert? Veig que la gent no és massa viva. Aquí s'han pres unes mesures perquè no passin desgràcies i evitar colapses, no s'ha prohibit l'entrada a ningú.. Aixecau-vos presttttttt i aparcareu dedins i sinó veniu a peu!!!!

user Bunyola | Hace más de 8 años

Ido per aquesta norma den Tony Coto, en Marti Fornes i tots els altres murers no els tendriam que deixar entrar a Ca'n Picafort, que esta totalment colapsat al estiu. Aixo no se menja per cap costat ni esta recolcat per cap lley. Jo ja anava a Capellans i ells encara no havian nascut. A on arribarem

user Anti-Gob | Hace más de 8 años

Cuando hay piscinas cerca del mar privadas o se pretende construir el hotel cerca de Es Trenc aparece enseguida el GOB protegiendo la costa y pidiendo que las construcciones se derrumben y restablezca su estado natural... Y para estas casetas ilegales no se les oye ni rechistar. Porque?

user Alfombrado | Hace más de 8 años

Per a honolulu. Al·lot, no saps que dius. A Inca fa mooooolts d'anys que no se paga O.R.A. ni res semblant. Lo que s'hauria de fer es esbucar aquesta urbanització ILEGAL que hi ha davora Can Picafort. JA ESTÀ BÉ DE DESTRUIR SA NOSTRA COSTA!

user honolulu | Hace más de 8 años

domingueros bruts i maleducats, no respectau res, jo per aparcar a palma pag ora, per anar a inca pag ora, per anar a manacor pag ora, per anar a nes trenc pag per aparcar,etc etc... NO SABEU EL QUE DEIS!

user jovellanos | Hace más de 8 años

Es un privilegio que les casetes se puedan heredar. En otros países, se reconocen concesiones, pero vitalicias que se extinguen con el titular.

user Toniet | Hace más de 8 años

Vado? No pueden pedir vado, son construcciones ilegales. No se porqué la ley de costas no ha puesto cartas en el asunto. Y encima muchos de ellos sacan las hamacas a la calle delante de sus casa para guardar el parking de los familiares que están de camino.

user Manhattan | Hace más de 8 años

Chiringuitos ilegales, esto era pura naturaleza. Derrumben las casitas y fuera chiringuitos barateros. Naturaleza virgen

user En el mundo hay muchos mas sitios | Hace más de 8 años

En Mallorca no cabe mas gente, lo siento. Si quieren el paraiso este no es el sitio adecuado.