user felanitxer | Hace más de 8 años

Sa casa d'aquest cap de cantó que surt a sa foto era una antiga fonda i no és habitable per ningú, per molt marroquí que sigui. Passa per ull. Ara bé, a Felanitx hi ha cases antigues que no corren perill de caure i molts de mallorquins no les volen habitar perque els agrada veure-ho tot nou de trinca i amb comoditats i mobles de darrera generació (armaris empotrats, vitroceràmices, campanes a sa cuina, jacuzzi, vidres de Climalit etc.) i les lloguen a aquesta gent de fora que no són tant exigents, quan fa menys de 30 anys sa gent d'aquí les trobava ben dignes.

user tolito r | Hace más de 8 años

sr. Xamena, revitalizar el centro, cerrando la "peixatería" del mercado, no esta bien, somos todos iguales o no, ya que los hay que abren negocios enchufando la luz al vecino, otros negocios con orden de cierre funcionan, que pasa que hay ciudadanos de primera y de segunda,

user xmr | Hace más de 8 años

Y quien pagará las reformas. Como siempre saldrá de los impuestos de todos. Y reformar casas no es barato.

user albó | Hace más de 8 años

S'hauria de fer també un pensament per al problema de l'aparcament en aquestos casals renovats.

user comellar | Hace más de 8 años

La solució ideal, per a l'ajuntament, seria de signar un conveni especial amb la entitat IBAVI del Govern per tal de no duplicar les competències i càrrecs.

user rosella | Hace más de 8 años

Per preservar el centre, s'hauria dóptar per vpo a vendre, ocupades per població més estable, i no vivevndes a llogar

user Jose | Hace más de 8 años

Y siendo español me dejan vivir tb casi gratis en un caseron de esos? O solo para los de siempre?

user guillem sagrera | Hace más de 8 años

Em sembla una idea molt interessant. Supòs que l'AJuntament es limitarà a donar l'autorització i impulsar la iniciativa. Si l'Ajuntament vol fer de promotor i ha d'invertir molts de doblers municipals, podria dur aquest projecte tan malament com la UGT i d'altres amateurs de la constrrucció.

user Carrer Soler | Hace más de 8 años

Felanitxers, esa gente que dice estar orgullosa de su pueblo pero después están 6 meses viviendo en Portocolom y los otros 6 preparando ésa estancia.hipócritas. No creo que dejen rehabilitar ni una casa, es más rentable alquilar viviendas al borde del derrumbe a familias marroquíes y después quejarse de que el pueblo está lleno de ellos.

user pixeris | Hace más de 8 años

si regidors que cobren tant en compren una cada un, així pentura,pr cert es porchos hn de ser lagals, Colau