user Ja hi som | Hace más de 8 años

Obviament, Sr. Batle. I també s'ha d'aprovar definitivament la modificació del Pla Territorial, juntament amb l'Avaluació ambiental; després, toca l'adaptació de les NNSS, que també requereix l'aprovació definitiva, juntament amb l'Avaluació ambiental; després, toca el Pla Parcial i el seu Estudi d'Impacte Ambiental, que també s'han d'aprovar de forma definitiva; seguim: el projecte d'urbanització i el corresponent Estudi d'Impacte Ambiental; si encara teniu temps, queda el projecte de reparcel.lació i el projecte de construcció (de l'hotel) Sincerament, no sembla que un Ajuntament com aquest estigui capacitat per a tot això; més que res perquè NO SAP RESOLDRE UN SIMPLE APARCAMENT PÚBLIC A SES COVETES, sense que li ho faci el Consell de Mallorca. S'accepten apostes.

user Peppito | Hace más de 8 años

I a mi que tenc 3 quarterades de rustic, no me poden modificar el pla territorial per poder-hi construir pisos de luxe i forrar-me? Aquest Sagreres es pensa que es s'homo mes viu del mon i els altres som collos. Ja se li va notar masas quan volia salvar les apartamentos de Ses Covetes de son pare.

user Sebastianet | Hace más de 8 años

i aquest al·lot cada vegada que xerra puja es pa!!! quin p.... inepte! no. i ha guanyat per majoria!!! ja és ben vera que els pobles tenen els governants que se mereixen.

user damm | Hace más de 8 años

Según Sagreras, si se hubiera modificado el Plan Territorial se habria podido construir el hotes de Ses Cavetas, cierto pero ya esta bien de que los Politicos solo se preocupen de beneficiar a sus amigos o afines Las normas deben de ser igual para todos, al parecer cada partido al obstemtar el poder cambia las normas y leyes a favor de sus aires, menospreciando a los demás ciudadanos

user malpensat | Hace más de 8 años

No fue un error casual. De quien fue la idea?

user vell | Hace más de 8 años

Lo lamento y ya esta? En Campos es el único pueblo d Mallorca q aun conserva mayoría absoluta y mira como te lo pagan.

user Zico | Hace más de 8 años

Pregunto: ¿no fue su padre el que inició la construcción de unos chalets ilegales en la zona de Ses Covetes?.

user disfruten lo pactado | Hace más de 8 años

No pierdas el tiempo Sagreras, los ecologistas tienen familias de dinero y los perroflautas también. Los trabajadores de verdad han de buscarse la vida alejados de populistas-socialistas-separatistas hunde economías.

user burbujistas | Hace más de 8 años

pues si debia ser este pollete, claro como no debe salir de su piscina privada se la bomba las playas y las costas.

user Sac de gemecs | Hace más de 8 años

I per què s'hauria de modificar res? El pla territorial és el que és. De què serveix un pla territorial que quan no deixa fer el que un vol, es modifica i ja està? Lleis i modificacions a conveniència... de cap manera!