user Xisco Riera | Hace más de 8 años

En veritat que si m'ho diuen abans de eleccions no ho hagués cregut. Ara està ben clar que lo que volen, tant uns com els altres, és cobrar i cobrar. i venguin doblers, els votants a prendre per allà on carregaven els carros. Ens han pres el pel "a manta" i encara serem tan beneits que els tornarem votar. Estic empegueït.

user johansi | Hace más de 8 años

Menuda cara dura. Desde que salió de la facultad no ha hecho nada más que vivir, y muy bien, de los sueldos que los cargos públicos, en plural, le han proporcionado. Dedíquese a otra cosa, hombre, a ver si sabe lo que es tener callos en las manos.

user boca oberta | Hace más de 8 años

Una vez que no ha dado resultado el cambio de cromos vamos a jugar al ratón y el gato con el pretexto de incompatibilidades y ventajas de ser alcalde y conceller. Dos retribuciones merecidas por haber renunciado a la presidencia inter congresos en el Partido. Salva -patrias mercenarios

user Tarsan | Hace más de 8 años

jo tambe vull tenir dues pagues, es totalment compatible guardar sa selva i viatjar amb lianes. . . . dues pagas, dues . . .

user matias | Hace más de 8 años

Espero que el Barcelo de Mes, tome nota de arralam de Selva, que actua apoyando totalmente al PP, (deja que sea alcalde y ahora le da la dedicacion exclusiva) una de dos o no estan bien psiquicamente o han comprado alguno de Arralam, no tiene otra explicación.

user tofol | Hace más de 8 años

Es una vergoña y una inmoralidad es politics que tenim, no lis basta una cadira que en volen duas, sas duas pagadas en sous públics, es tení moltissíma de barra. Y si ni ha més de cassos axí ya es ben hora de aturarlos. Que hi ha molta gent aturada que no pot ni menjá bé a finals de mes per aguantá aquestas animaladas! (y un cotxo oficial que el anava a cercá y endú cuand era vicepresident des consell).

user nohoentenc | Hace más de 8 años

Només criticau al pp i no teniu res a dir des del pi i esquerres que lo primer que volen és pujar lo que cobren per pleno. I aquest del pi, nose'n recorda de la dedicació exclusiva que va cobrar legislatura passada. VERGONYA SENYORS!!!!

user pedalshimano | Hace más de 8 años

Ja fa dues vegades que aquests de Arrelam sa posen de part den Joan Rotger i es PP en decisions importants. Primer va ser fer-lo batle amb es seu passotisme davant sa situació i ara van i li donen sa dedicació exclusiva. En Rotger al•lega que és compatible sa feina de Conseller i de Batle però ha quedat més que demostrat aquests 4 anys que no ho és. Tot i així, es d’Arrelam han tornat a posar-se de la seva part. Deien que volien fer feina des de s’oposició però no són capaços de fer feina amb equip amb sa resta d’oposició. Que no vagin de progres després perquè se’ls hi ha vist es plumero de que són uns fatxes. Aquesta retractació fa molta olor, i dona sa sensació de que en Rotger ha comprat algú de la cúpula d’arrelam, i jo que soc des municipi sé perfectament qui és aquest. No havia vist mai un partit tan lamentable amb 39 anys de democràcia. Esper que es que varen votar a aquest s’estiguin pegant tocs pes cap i s’ho pensin millor es pròxim pic.

user Illes | Hace más de 8 años

Sólo por eso, ese señor ya debería haber presentado la dimisión. Eso en un país democrático, no en el PPaís del PP. Sueldos públicos y sin responsabilidades. Es lo único que saben hacer. Debe buscar la jubilación máxima, pues ya se ve venir que no tendrá más sillas públicas. ES UNA VERGÜENZA, pero estos del PP y otros NO LA TIENEN. La Gente de Bien, llegará el momento que se levantará AIREADA como mínimo. CÍNICOS!

user Joan Pec | Hace más de 8 años

Qué fuerte. Pero me parece que en pleno del Consell de Mallorca hay más casos parecidos y nadie dice nada.