user Pimpanfuego | Hace más de 8 años

Ay molinero, crees que lo sabes todo pero parece que no asimilas lo que crees saber. Se necesita educación y cultura local para saber y asimilar sabidurias..... Mes pobres no saben lo que quieren, no tienen palabra de pacto, no tienen la suficiente formación ni estudios ni ciencia ni inteligencia para saber que es urbanismo, inversiones, teatro principal ......etc se lo tuvieron que decir los otros sabios de mes tras dejar inversiones en manos de los otros grupos de Inca..... Pero si en el fondo les habian hecho un favor, hacer papeleo es lo que mas se adapta a la preparación de al menos 2 de los 3 componentes de mes Inca, la incultura es mal consejera quien vale vale y quien no que estudie, un grado, una diplomatura o años de trabajo y gestión ayudan y son imprescindibles para saber lo que es cada cosa en las partidas de ayuntamientos.....¿que opinan los inqueros de algunos que no saben que son inversiones hasta que se les explica? Como dice el raefran zapatero a tus zapatos.......y menos lobos caperucitos mes......

user Rafel "Moliner" | Hace más de 8 años

I un’altre raó més. En aquest departament tenen “guardada” una gran patata calenta que es diu Teatre Principal. Han sortit al mitjams moltes noticies sobre aquet tema, però fa ja molt de temps que no es diu rés damunt l’informe tècnic que ha de justificar la, diguem, “sortida” de la concesionaria de l’obra, dels seus costos, si en té o tendrá, ni tampoc de l’estat de les cobertes l’edifici i els danys sobre el mobiliari, etc., encara que, en un moment donat, es va publicar als mitjans que s’havien retirat determinades cobertes i que afectaven a llocs “sensibles” del teatre. I mentrestant un bé patrimonial, que a més d’estar protegit, és de tots, segurament s’està deteriorant encara més; i el ciutadà “paga que pagaràs”. Poca eficiència i manca de claretat es diu aixó. Vaja sector públic, i encara n’hi ha molts que diuen que el sector públic ha de engreixar !!! (hauria de ser per fer matances, no?). Ara no sé per qué me vé al cap aquesta dita: “de moliner canviaràs, però de . . . . . . no en sortiràs”. Hum !!!. Tenc la sensació de no haver vist el darrer capitol; pero tenc una cadireta on em sec jo, i també en tenc per llogar, … si voleu venir.

user Rafel "Moliner" | Hace más de 8 años

Veig un’altre raó posible de l’espantada de Més: Urbanisme d’Inca es un departament molt problemátic a nivell de personal (“hores extres” incontrolades inclosses, je, je, je!) i molt descoordinat (“El llistó esta molt baix. Enterrat, diria jo”, diu Andreu), on et pots trobar tant un funcionari que escolta i intenta trobar solucions, com un altre que tu mateix te demanes quin motiu hi pot haver per a fer les coses tan dificils. Una espècie de “ruleta rusa” a l’hora de tramitar papers. La manca de criteris clars condueix cap l’inseguretat juridica del administrat. Rés de bó. Vull dir, Virgilio o el que sigui, … hi ha molt que fer.

user Rafel "Moliner" | Hace más de 8 años

Sense Obres i Inversions, Urbanisme ha quedat diguem “sense posibilitat de lluirse”. De totes maneres aquest es un departament molt important, tant per el seu pes dins el Consistori com, i sobretot, afora d’ell. Pràcticament no hi ha cap inversió privada que no passi per aquest departament i recordau l’importancia de l’inversió privada en aquets moments per a tota l’economía de l’illa. Per aixó es important que aquest departament funcioni bé i ràpid. Si no es així, Inca perdrà inversions que potser es podrien haver fet a Inca i s’envan a altres llocs de l’illa. Nou governants d’Inca, no just es tracta de guanyar batalles politiques. També es tracta de gestionar bé l’Administració per als ciutadans.

user Andreu | Hace más de 8 años

Per moltes "mini" o "macro" crisi que hi hagin, sempre ho faran molt millor que els imcompetents que hi havia abans. El llistó està molt baix. Enterrat, diria jo.

user Ciutadà lliure | Hace más de 8 años

Ay, fills meus, que hi anaveu de mal encaminats, els de MÉS i PODEMOS, prometent-nos que tot estaba fermat i ben lligat amb LA CASTA del PSOE-PSIB. Idò ja ho veus Biel Barceló, això us passa per acceptar sempre el paper d'actors secundaris del partit" majoritari", que si ho és hem de reconèixer que és gràcies a PODEMOS i MÉS

user Tontowers | Hace más de 8 años

Aquets de MES son uns cracks pactant...basta veure els vots que han tingut al Govern, al Consell i al Ajuntament per veure el que els hi han deixat...crec es un exemple dels seus coneixements de com funcionen les institucions...casi estic content perque amb lo molt que els hi agraden els trens a aquesta gent amb doblers a la butxaca ens haguesin montat un monorail ecologic per fer voltes per Inca. Mini crisis resolta, que es quedin les coses com estan. P.D.: Virgilio encara esteim esperant els resultats de la auditoria de gestio que duies al teu programa electoral...tic tac tic tac tic tac...

user rencillas de enamorados | Hace más de 8 años

"minicrisis", "minipelea", "minitodo", con ellos para UH siempre es "mini".

user yo | Hace más de 8 años

Quien con niños se acuesta........ que se pensaba la gente que los votó??

user Quasimodo | Hace más de 8 años

Tipico ejemplo de que es más importante una silla que todo lo demás. Pronto empieza el baile.Es lo que tiene el juntarse no para gobernar, sino para fastidiar al otro.