user homo bó | Hace más de 8 años

Ara veurem si els del PI retiraran la retribució el batle de Santa Margalida quan govern-hi Convergencia. Antoni Mulet sempre podría viure de rendes amb l'activitat que generen algunes de les empreses radicades a Maria, entre elles les destinades a l'elaboració artesnal d'embotits tradicionals

user pep merda | Hace más de 8 años

quin desastre! aquets del Pi, juguen no només amb els qui els hem votat, sinó també amb la resta de mariandos... acaben de perdre 1 vot d'aqui a 4 anys...

user Marianda | Hace más de 8 años

Per Maria:el batle comanda en minoría;això vol dir que té es poder suficient per fer i decidir.Està clar que després s'oposició ha de donar el seu vot a favor ò en contra.I,vist lo vist,el vot de l'oposició sempre anirà en contra.I qui ho passarà serà el poble i els mariandos.És una pena.

user Maria | Hace más de 8 años

Mariando, tenir la majoria dels vots no és suficient en aquest cas. L'assignació dels membres de la Junta de Govern (òrgan que té la majoria de competències de decisió) és competència directa del batle, les anomena ell, no es vota en el plenari. És el batle és qui fa o no plural aquest òrgan de govern i decisió obrint aquest òrgan només als seus o a tots els grups. De bona tinta te puc dir que si se li va denegar la dedicació exclusiva va ser perquè recapaciti amb la seva decisió de no deixar participar ningú més, no perquè es vulgui que no cobri. Perquè tenc entès que se li va deixar ben clar que si formava uns òrgans de decisió on hi pugui participar l'oposició s'aprovarà la dedicació exclusiva sense cap problema ni un. Però això ho ha de fer el batle, no ho pot fer l'oposició per molta majoria de vots que tengui.

user Mariando | Hace más de 8 años

Maria, o dius mentides o de sa misa la meirat ets tu que no saps. Com pot ser que l'oposició, que es majoria, no aconsegueixi ficar-se dins els organs de decisió? No teniu un batle en minoria? L'oposició te majoria per llevar el sou al batle però no per entrar a aquests organs. No ho entenc. No serà que volen fer xantatge al batle?

user Maria | Hace más de 8 años

Veig molts de comentaris de gent que no sap "de la missa la meitat" (jo si he demanat a tots 4 partits). El no aprovar la dedicació exclusiva a Mulet no fou perquè no es vulgui que cobri, sinó com a reclamació que s'incorporàs a l'oposició a dins els òrgans de decisió i no només a dins els òrgans informatius. Vist que parlam d'un govern en minoria consider que és el més just. I segons tenc entès tots els partits de l'oposició li digueren a Mulet que si reconsiderava la seva postura de "fer feina totsol" i contava amb l'oposició als òrgans de decisió li aprovarien la dedicació exclusica sense cap problema ni un. Per tant si Mulet no cobra és perquè ell no vol, perquè l'únic que vol és fer feina totsol, sense comptar per res amb els altres.

user Aura | Hace más de 8 años

A un cargo público hay que darle un sueldo decente y que no le esté permitido trabajar en nada más. Dedicarse a ayuntamientos a tiempo parcial y casi sin cobrar no es mas que forzar a que se haga a desgana y se preocupe mas del otro trabajo. Además que no lo hará bien ni en un sitio ni en el otro, porque siempre reclamará su atención "el otro", el de dónde no esté. En este caso, sea el alcalde del partido que sea y lo mismo quienes lo dejan así, es una maniobra barriobajera, El perjudicado, el pueblo.

user Toni P | Hace más de 8 años

Lluita pel que estimes deia el Pi! I no han dit mentides, lluiten per sa cadira, que es el que estimen. I el psoe i Mes, igual. Primera mesura dels tres de l'oposició, deixar un poble sense batle. Patetics

user pepet | Hace más de 8 años

Idò com sa batlessa de Porreres del Pi, que entre Consell i ajuntament sen durà 4.500 euros cada mes i encara predica que donara exemple. El Pi i UM és lo mateix. Au a parar sa bossa

user marianda | Hace más de 8 años

Enveja i impotència és lo que té el Pi,perquè no ha aconseguit el que volia.Quatre arreplegats del poble que no tenen ni idea de política i l'únic que volien eren 4 anys segurs de feina.Arruix!!!