user obra sense permis | Hace más de 8 años

te molt poca importancia, lo important pels pares i padrins es fer el bateix, no me semble bé que el que fa sa batlessa amb aquest tema, a 12 km. de Porreres, els 2 del PI (floreros del Bloc) no pinten res, no anirán a cap acte religios, o sigui el PI a Porreres vol manar a l'esglesia a Felanitx el PI, no aniràn els actes, tendrá res a veure les gestions del coronel japonés???,

user Eliot500 | Hace más de 8 años

Resulta totalment inexplicable i extrany que una normativa que de ve del Decret de Litúrgia del Concili Vaticà II de 1965, i de la Normativa Diocesana de Mallorca que deu ser la l'any 2000 o anterior, encara estiguem en aquestes. A aquesta documentació vos remet perquè vos n'entereu de còm s'han de fer les coses abans d'armar una xaranga com aquesta. Pocs coneixements deveu tenir de com funcionen les coses de l'església, si tan poc informats estau. En Sebastià, home profundament ul·lustrat i experimentat i sab ben bé de què va i sab lo que fa. Informau-vos, i no direu més disbarats. Supòs que no serà necessari que el Bisbe vengui a dir-vos-ho.

user Dios | Hace más de 8 años

Hola buenas tardes. Soy Dios y como sumo hacedor paso de vuestro mundo, hala me voy de vacaciones eternas.

user Estupefacte | Hace más de 8 años

Renou,renou,renou……...

user REFRANERO POPULAR | Hace más de 8 años

Siempre creando polémicas, estos curas se creen Dioses, no tienen remedio, San Juan se regocijaba cada vez que bautizaba un alma, estos curas de ahora sólo les importa el dinero, razón tiene el refranero: " A casa del cura, ni por lumbre vas segura "

user S'Ullastre Esbrencat | Hace más de 8 años

Cristianisme a la carte. Això es lo que volen!!!!

user Loki | Hace más de 8 años

Si, ahora que nos salgan cristianos radicales, cada uno lleva su fe como quiere o como puede, que es eso que solo se bautice a los practicantes, por favor.

user Gori | Hace más de 8 años

Inquera, a Jesús lo bautizaron en medio de un río con las manos así q lo de la plis me parece muy secundario..

user laveritatofen | Hace más de 8 años

Si els capellans es possessin forts altre gall cantaría. Haurien de començar nomes deixar bautizar a fills de pares cristians practicants, ja que ells demanen a la ceremonia "Educareu el vostre fill en la fe cristiana?", i en haver acabat la ceremonia que no misa, molts dels pares no tornen a atrevessar el portal major. Quants nins volen combreguar nomes pels regals i la festa?. Quantes persones majors acudeixen a tots els funerals inclus sense coneixer a l a familia?. Pot esser que la fe cristiana shagi convertit en un quedar be i folclore. El capella de Porreres nomes hauria descoltar lopinio dels que van a misa tots els diumenges i festes en plena fe.

user Inquera | Hace más de 8 años

A Jorge chorradas para quien no cree, y a Xisco el bautismo de toda la vida en la pila bautismal que para eso esta.