user escorpí | Hace más de 8 años

l'apotecari és el que mou els fils. només vol ser batle.

user A Manaclotí II | Hace más de 8 años

Veig que ens coneixes bé als manacorins. Si que és vera, estam orgullosissims del nostre poble, dels nostres costums, festes i coverbos... No vos poseu amb un poble com el nostre perquè no vos sortirà bé la jugada!! Com Manacor, cap!

user al menos | Hace más de 8 años

Al menos Gomila mantiene su palabra, aunque sea con la señora Riera, no como otros... y me refiero precisamente al señor alcalde. "Por sus hechos los conoceréis" dijo aquel, pues eso. Por cierto señor Gomila, le dejo una pregunta al aire: ¿cree usted que la señora Riera habría seguido fiel a su promesa con usted? A mi parecer la palabra de Riera vale lo mismo que la de Oliver, o sea NADA.

user A Manaclorí | Hace más de 8 años

Bono Manaclotí, gràcies. Ja el mos menjarem ja al poble amb patates. "Ciutat" per ser més correctes. Tanmateix no sé de què es sorprèn del nostre egoisme, el fet del batle Oliver ja ha retratat fidelment quin és el seu tarannà de persona falsa i de la que no es poden fiar. I això que avui presumeixen de ser #personesnormals per no aparcar davant la Sala... mem què els dura la iniciativa. Persones normals són les que tenen paraula i no van per l'esquena. Ah! i ja li recordaran a la regidora Nuria Hinojosa que no s'hi pot aparcar ara davant l'Ajuntament, per ser #personesnormals, perquè ella ja hi ha aparcat aquests darreres quatre anys (estant a l'oposició) i no precisament per anar a fer la tasca fiscalitzadora que li hagués correspont en aquells moments sinó per anar pel centre a despatxar i fer altres feines. Això sí que són #personesnormals i que ara ens governen!!

user Bocazas | Hace más de 8 años

Aportecari, lo primero que tienes que hacer es cumplir con la ley de farmacias. Haces menos guardia que paqurrín esperando la salida de su madre d ela cárcel.

user Yo se lo que paso | Hace más de 8 años

Gomila inhabilito a un alto funcionario del Ato. de manacor por falsedad documental, familia directa de un cargo actual del PP. ¿Todo se perdona?

user @Manacioti | Hace más de 8 años

Manacor és un poble amb l'autoestima alta, com correspon a qualsevol poble sa. Això que vostè diu no té cap ni peus.

user Ensenyat | Hace más de 8 años

Vénen mals temps per a Manacor, no és fàcil ni per a uns ni per a uns altres...canviïn o modifiquin, tot té un preu. El poble, com sempre perd i paga.

user Jaime | Hace más de 8 años

Mía tuya ... mía tuya ... y mientras ... todo sigue igual

user Josep | Hace más de 8 años

A qui es deu AIPC, a Porto Cristo o al PI? Si acceptàs l'oferta d'entrar al govern amb MÉS, probablement tendria la Delegació del Port, alguna àrea de govern i, el més important, ser decisiu en aquelles qüestions que afectassin a Porto Cristo. Però es veu que s'estima més ser comparsa del PI. Potser si haguessin dit abans de les eleccions que no pactarien amb MÉS si no no hi havia també el PI, alguns dels seus votatnst s'ho haurien repensat.