user Di Urz | Hace más de 8 años

Me aburre tanta alegría ante una tercera guerra nuclear armamento y petrolífera....por que no hay nadie en Inca que merezca la pena?

user Didac Polo | Hace más de 8 años

Es una gran noticia para Inca, que sea su nuevo alcalde Virgilio Moreno, ya que es la única persona capaz de dinamizar esa comunidad, potenciando el comercio, la industria y los servicios sociales.

user Cíctrico | Hace más de 8 años

A poques hores de sa constitució del nou ajuntament, i Independents d'Inca segueix sense una postura clara. Tothom ha de sebre que no ho ha posat gens fàcil a ses negociacions, i que la seva vertadera intenció era donar la batlia a en Rafel Torres. Si molts dels seus votants no haguessin sabut les seves intencions i tot l'espectacle que ha donat aquestes setmanes, per mi que s'ho pensarien dos pics. Vergonya senyor Garcia!

user M. | Hace más de 8 años

Si Virgili Moreno incorpora als del PI al Govern Municipal es perque realment es massa bona persona. Sobre tot despres que el lider del PI d'Inca durant la campanya va deixar anar uns comentaris sobre ell, grollers i poc afortunats, insultants en una paraula. Els del PI demostraren no tenir clar que "l'enemic del poble" no era Psoe, Mes, Indi, sino PP. O potser que els resultats els decepcionacin i preferien que el PP en tregues 10 i ells fossin la clau.......

user Yo creo em él | Hace más de 8 años

PARA MALAFÈ.: No estoy de acuerdo con tu comentario, Angel es un politico excelente, ojala hubiese sacado votos suficientes para gobernar en todas las regidurias del Ayuntamiento, las cosas irian mejor y pongo la mano al fuego por él, no se llevara ni un solo € del Ayuntamiento a su bolsillo.

user Malafè | Hace más de 8 años

Ángel Garcia "Malafè", ves-te'n ja! Sempre amb s'única intenció d'emprenyar. Ja ho has fet dues vegades, això de posar pals a ses rodes. No te basta? Quin problema tens? I dius que estimes Inca? Tururú! Disfrutes emprenyant... i això té un nom.

user TOM | Hace más de 8 años

MENOS DEMAGOGIA Y A TRABAJAR, CREO QUE EN INCA SOBRAN LOS PROBLEMAS PENDIENTES PARA ANDARSE CON ATADURAS DE PARTIDO Y (COMENDERA) LO QUE CREO A QUEDADO CLARO ES EL DESEO DE UN CAMBIO DE INQUILINOS EN EL NUMERO UNO DE LA PLAZA DE ESPAÑA.

user pol | Hace más de 8 años

menos mal que sinepto den torres defora y se seve tropa

user Filogata | Hace más de 8 años

Que incorporen dos veces al Pi y ya saben a lo que olerán.

user inquer | Hace más de 8 años

Titina, segur que ens costarà menys que quan Pere Rotger va gobernar amb 14 regidors i molts càrrecs de confiança