user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@mbs, Gracis, à Menorca heu tengut es que jo consider coma milló gramatic de Ses Baleás, N'Antoni Febrer Cardona. Es sistema d'acentuació que jò empley ês basicament es seu an colque modificació.

user mbs | Hace más de 8 años

hola tomeu de son esparech , no saps lo que que agrada , esteu escrit , ja no me sent tant totsol , tens tota se rao del mon , si pogues te poseria , tot es punts verts que no i cabrian a sa casilla, aquets venuts per cuatre pesetas tristas , no coneixen se dignitat y senfoten des nostres avante pesast , es nostros nets esteran orgullosos de gent com tu , jjo som un poscrit perque faix moltes coses en mellorqui, som des mon de se ferandula y a tu si te deman perdo per es erros de ortografia mallorquina. grasis .

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Aquí ets únichs que lobotomisau es cervell dets atlots sou es catalanistes. An sos que à ca seua no han aprês mallorquí u teniu més bò de fé. Heu convertit ses escoles en camps de reeducació. Ês sistema educatiu qu'es catalanisme ha impossat ês una aberració pedagógica, que impossa un mal nomanat estandar, que te més una finalidad política que cultural. Axó sa refleja an so bax nivell dets estodiants y an sa baxa calidad de ses obres literaries. Especialment dolenta ês sa calidad literaria de sa genaració del 70, sa més politisada de s'histori, sa generació de sa vergoña. Sa raó de que passi axò ês ben sensilla, sa llengo que s'enseña à ses escoles ês un invent que no refleja sa llengo viva des locutós naturals de Ses Baleás.

user Papasito | Hace más de 8 años

Quanta curtor, quina vergonya ser mallorquí o balear. Mentre altres pobles miren cap al futur, aquí encara hem de lluitar contra l'estupidesa d'un poble lobotomitzat pel franquisme i pels nouvinguts que només ens volen dividir per tal de poder parlar en el seu idioma tranquil·lament. Seguiu discutint si va esser abans l'ou o la gallina, colla de pardals asolellats que xerrau a n'els vostres fills i veintas en foraster i anau de "mallorquins". Quina gent més grisa i provinciana que sóu.

user En Tomeu de Son Esparech | Hace más de 8 años

En Puig ês un d'aquets autós mallorquins de sa genareció del 70 qu'han fet tot lo possible per instaurá es catalá estándar à Ses Baleás. Es un d'aquets autós que s'empegueexen d'escriure an mallorquí. Es temps el possará an es seu puesto, y aquesta generació del 70 passará à s'histori coma sa generació de sa vergoña.

user persecución catalana de lo mallorquín | Hace más de 8 años

Al parecer escribir en Mallorquín en estos días es pecado y un delito. Y no me vengáis con la persecución del catalán por el franquismo que es completamente FALSO. Nosotros los Baleares somos como los modernos palestinos de la costa oeste del Mediterráneo.

user Basta de .cat | Hace más de 8 años

https://www.youtube.com/watch?v=-y56iRuHLuE

user Lucas. | Hace más de 8 años

Escriure en bales,és també una forma d'escriptura.

user Miquel | Hace más de 8 años

Politizar a un escritor muerto DA ASCO.

user para UH | Hace más de 8 años

"no decir nada" NO equivale a "rechazar" (un titular muy ligero)