user Cerrojazo | Hace más de 8 años

Cerrarla es la mejor opción para ib3 pues solo genera gastos que pagamos todos y es una mera herramienta al servicio del govern de turno. Objetividad, pluralidad...pamplinas, al servicio del gobierno de turno y punto.

user Llorenç Cloquell | Hace más de 8 años

MAR ADRIAN DESTITUÏDA D'IB3 Ara ho puc dir ben clar. Diverses productores havien proposat el meu nom per ser presentador dels seus programes i havia estat VETAT amb paraules ben clares per aquesta senyora. Quan ho vaig comunicar (presentant les proves oportunes) als màxims responsables de l'Ent públic de ràdio i televisió, em van demanar disculpes en nom de la cadena i em van assegurar que no era l'únic i que passat eleccions prendrien mesures. Detall que s'agraeix. Gent sectària, prepotent i amb formes autoritàries com aquesta dona, no es mereix estar dirigint la cadena que tant estim i que em va permetre fer-ne de la meva vocació, la meva professió. Crec que aquest comportament li ha fet perdre molt ( més de 80.000 euros cada any) Adéu Mar Adrian. Parlant amb el sector no crec que ningú t'enyori. Esperem que els governants que vendrán, no permetin aquests VETS personals capritxosos. Llorenç Cloquell, actor i presentador.

user Clareta | Hace más de 8 años

PLURAL, ha de ser la tv pública, PLURAL, que, per això, la societat ho és. A veure si deixen d'instrumentalitzar els mitjans de comunicació públics.

user Molt Emprenyats | Hace más de 8 años

Està vist que ser professional a IB3 és un impediment. Tots els que critiquen Mar Adrian és perquè no s'ha doblegat davant imposicions que perjudiquen la televisió que pagam tots en benefici d'uns quants. Mar Adrian, una professional vertaderament incòmoda a una tele pública on hi ha massa interessos privats. Com recorda tot això a l'història d'Isern al Canal 4...

user a demagogia | Hace más de 8 años

Mire, las privadas que tengan la ideología que les dé la gana, pero las públicas, que pagamos todos deberían, ser políticamente imparciales.

user demagogia | Hace más de 8 años

Cerraría todas las televisiones públicas menos la tv2, todas al servicio del político de turno y además fuente de corrupción como hemos visto en muchas de ellas.

user artichoque heart | Hace más de 8 años

Codony el breve haciendo méritos para nada.

user YO | Hace más de 8 años

codony el siguiente

user @esteras y no cag... | Hace más de 8 años

Sr o Sra 'Esteras y no cag...' antes de criticar las faltas de ortografía de los demás conviene saber escribir uno mismo..."a sido dirigida" donde debería poner "ha sido dirigida" ufff

user Tarsan | Hace más de 8 años

me pregunto si esta era la directora de IB3, que hacia pues Josep M Codony ... ¿?¿? no creo que tengan una directora y un director... ?¿? o igual si .: . . . .