user turmeda | Hace más de 8 años

¿I si parlássim de llibres i de cultura com proposa aquest article? Aquestos debats lingüístics, tant repetitius, comencen a ser fastigosos.

user @tofol | Hace más de 8 años

I segons tu d'on ve es Balea aquests que vos inventau? Directament d'es llatí o ja el xerraven abans de que venguesin els romans a les illes?

user joaquim de badalona | Hace más de 8 años

diós mio quanto anticatalanista hay en balears, y en mallorca sobretodo. ya me lo decia un compañero de trabajo que balears es el archipiélago de los fachas. menorca aún se salva. es la isla más amiga de los catalanes.

user Joan | Hace más de 8 años

Només hi ha una cosa més lletja que l'opinió d'un ignorant: l'opinió d'un ignorant pertinaç, voluntari... és a dir, d'un paparra, per dir-ho educadament. Ai, si un dia arribau a sortir del clot! sentireu la vostra pròpia pudor i de la vergonya quedareu vermells per sempre!

user tofol | Hace más de 8 años

Per en: "@catalanizando baleares impunemente" ya estau es pancas en sa parideta de sempre, sa pobra ecscusa que no dú a cap banda, es catalá es un dialetta de s'Occitá, donad que eran aquests es que pobblaren cataluña, cuand es rey Sanch nos va robbá s'única universidad de tota España, qu'era a Ciutad, s'en va dú també es sabre de sa nostra llengo, una llengo reconeguda per es matexos catalans y que se va empleá fins que cuand se va constituí sa nostra autonomía sa panda de politics acomodads y renegads de sa nostra llengo y emb una bona untanda des catalans, decidiren unilateralment impossarnos llengos estarenjeras, qu'encara ara, més de 30 añs después no hem adoptad, mira per on!

user @catalanizando baleares impunemente | Hace más de 8 años

Es Mallorquí es una variant des Català, un dialecte, una manera de xerrar de Català. Es que a Mexic xerren Mexicà o a Colombia Colombià? No, xerren Espanyol amb sa varietat des seu país, canvien moltes paraules, manera de xerrar, etc, pero es el mateix idioma. Per no sortir des nostre pais, a canaries mateix, xerren canari? No vengueu amb s'excusa de que empleam s'article salat i que deim ca en vers de gos y moix en vers de gat.

user plip | Hace más de 8 años

Sin subvenciones está claro... a pique. No interesa según qué, por mucho que se intente hacer ver lo contrario, dónde están los amiguitos ahora?

user ya sabes | Hace más de 8 años

@idó, pues como tú, lecciones de moral catalanista las mínimas

user Idò | Hace más de 8 años

A España se llegeix poc. I des que hi ha els fòrums als diaris, molts han substituït completament els dos minuts de lector per tota una jornada "d´escriptor", i així estam,

user catalanizando baleares impunemente | Hace más de 8 años

@teresa, publicar publicarán un millón pero venderse... pues pocos