user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Lito, t'has equivocat de lletres. Tot el que dius es lo que està fent ara mateix el PP, no fa falta anar tant enrrere, i es curiós amb ells no han pres les mateixes messures que amb Um, a pesar de haver fet i estar fent el mateix. O no t'enrrecordes de s'amigueta den Delgado colocadeta fins que es destapà sa brutorada?, tampoc de que la primera decisió de govern des moneiato en-go-mi-nat va esser pujarse es sou ell i els seus un 21%? Igual a tu no t'han colocadet pero a mes d'un si, o no t'en recordes de que en Mateu Isern va dir en públic que la baralla amb l'imputat Rodríguez era perque volia colocar afiliats afins i ell es va negar? En lo dels pactes tampoc ho duus molt clar, El Pí ja ha deixat clar quines son les condicions per pactar, per cert a l'únic que deixen defora es al fo-res-te-rot engominat d'en Bauçà, amb el PP no pactaran si es moneiato no sen va. I amb els altres tampoc si no defensen la nostra llengua, a mes del petit comerç, moratoria de grans superficis i dues o tres cosetes mes. Confé t'informis abans de fer el ridicul.

user Lito | Hace más de 8 años

PI o els arreplegats d'UM i exPPs només volen vendre-se al millor postor i a poder ser amb un pacte de progres, enfundats amb el Nacionalisme i la defensa de sa llengua o lo seu, sí robaran per ells i no faran res, això sí pujaran els salaris dels afins a empreses públiques i ficaran als seus amics i familiars.... +UM no!!! per favor només fa 4 anys quan un pacte no veia la crisis, discutien per poder i recursos, no per la gent.

user albert | Hace más de 8 años

pueden ir menores a estos actos?

user Bucanero | Hace más de 8 años

Fobias cates teu no mos poren dona lisons de honestidat,es sobres plens dedobes que se enduen,valente moralidat.JA.JA.JA,equeste vegade te fet efecte com sempre lo que bous,pense que se teve edad no va molt be,sabs se sindri me egrade molt perque te VERMEI,en castellano ROJO, ahur edeu ,apa noi,records den Dionisio.JA.JA.JA.

user Pipero | Hace más de 8 años

El PiPi tiene lineas rojas? Las de la chequera. Como buenos UM que son. Mas bien tienen líneas rotas.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

A ver los obsesionados con el catalán, en la noticia de la Fira del caragol en Sant Jordi, todavía no habéis destapado que es una conjura de peligrosísimos catalanistas infiltrados. ¿A que esperáis opinadores sector cabrum?, venga que además de quedar muy bien, os servirá de entrenamiento para poder meter baza cuando se publique el aniversario de la muerte de Manolete. Va que no cobrareis. Va ergo y Llorens haced correr la voz que todavía no hay nada, y lo del catalanismo no puede faltar en ninguna noticia, ¿o no recordáis las instrucciones?

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Jo no recomanaria votar a El Pí als sevents de les bubotes que ens governen. Si ho faria als ciutadans de les Balears que no vulguin seguir essent atracats a mà armada perque governe partits que es cagan si de Madrid els hi donen una ordre, i es pasan pel forro la defensa dels nostros interesos, lingustics, culturals,i especialmente económics. Ja es hora de que els ciutadans de Balears diguem basta. Ergo que segueixi fent de canet fidel dels seus amos, defensant lo indefensable i essent incapaç de raonar. Clar que es per aixó de no raonar pel que fa els paparots que fa. Lo has entendido ergo ¿o te lo traduzco?

user Votau PI | Hace más de 8 años

Els milers de milions que cada any surten de Balears i no tornen no van a Catalunya. Van a Andalusia, Extremadura, les Castelles,... A Alemanya cap dels «lander» pot tenir un dèficit fiscal superior al 4% El dèficit de les colònies espanyoles d'Amèrica amb la metròpoli era del 10 % El dèficit de les Balears és del 14 % Per això tenim la sanitat i l'educació més mal finançades i no podem ni posar un trenet fins a Artà. I, en canvi, a la península posen AVE a 10 milions d'euros el quilòmetre, paguen el PER i tenen autovies sense cotxes i aeroports sense avions i en Monago dóna una paga de 300 euros a totes les dones de més de 75 anys per haver patit la Guerra Civil. Es comença arraconant la llengua pròpia i s'acaba perdent la dignitat i cremant fems estrangers per fer qualque duro.

user ergo | Hace más de 8 años

El pobre lisensiado, siempre igual. Un discurso, el mismo, de hace décadas. Siempre lo mismo. El engominado, el sector cabrum, el dodotis, el fortasec. No es capaz de soltar ni una sola palabra nueva. La repetición del suma y sigue. Pobre amargado. Basta decir que nos recomienda que votemos al PI. Hay que estar en babia o en la luna. El batacazo que os llevareis lo recordarán las generaciones venideras. Y al tal Pastor, te lo quedas. Y de propina el del bar de Inca y el de UM. Todos para ti.

user asi cualquiera | Hace más de 8 años

Si todas las "líneas rojas" son como las tuyas, estais bien arreglados. Te expulsaron del PP, pero has seguido cobrando cada mes.